Pazarspor Kırıkkale'ye evinde 2-1 mağlup oldu

Türkiye Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden Pazarspor Kar nedeniyle ertelenen maçta Düşme hattındaki Türk Metal Kırıkkale ile Pazar ilçe stadında karşı karşıya geldi.Maçı Kırıkkale 2-1 kazandı

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.02.2017 14:41:30 182 0
Pazarspor Kırıkkale

Fotoğraflar; Ali Akyıldız

Türkiye Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden ligin 11.sırasında 28 puanlı Pazarspor evinde konuk ettiği 14 Puanlı Türk Metal Kırıkkalespor'a 2-1 mağlup oldu.

Stat;             Pazar İlçe

Hakemler; Hasan Kılıçarslan, Mehmet Mithat Levent, Fahri Dere

Pazarspor; Fethi, İbrahim, Egemen, Mert Ege, Devrimcan, Orhan, Hacı Şükrü, Maksut, Ali Özgür, Yasin Mert, Mehmet Mert

Türk Metal Kırıkkale; Can, Selahattin, Uğur, Şervan, Keram, İbrahim, Buğra, Onur, Sefer, Levent, Ömer Faruk

Goller; Dakika 22 Levent,90 Ömer Faruk (Kırıkkale),Dakika 34 Yasin Mert (Pazarspor)

Ligin ilk yarısında zor günleri hoca değişikliği ile atlatan Pazarspor hafta sonu Kar yağışı nedeniyle ertelenen Türk Metal Kırıkkale maçını hafta içi yaptığı idmanlar ile kazanacağı sinyalini vermişti.

Yaklaşık 400 kişinin izlediği ve Güneşli bir hava da başlayan Kırıkkale karşılaşmasının ilk yarısı Pazarspor atağı ile başladı.20.dakikada oyun dengelendi. Karşılıklı ataklar ile devam etti.22.dakikada Levent Kırıkkaleyi, deplasmanda 1-0 öne geçiren golü Pazarspor ağlarına yolladı.1-0

Pazarspor şok gelen golden erkenden toparlandı.  Karşılaşmanın 32.dakikasında Kırıkkalespor dan Keram kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Pazarspor’dan ise Mehmet Mert sarı kart gördü. Bu dakikada Ali Basa’nın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Hacı Şükrü ile değerlendiremedi.

Maçın 34.dakikasında Yasin Mert Pazarspor’a beraberliği getiren golü Kırıkkale ağlarına yolladı.1-1

Etkili oyununu İlk yarı tamamlanıncaya kadar sürdüren Pazarspor –Kırıkkale karşılaşmasında başka gol olmayınca 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında 10 kişi ile mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor skoru muhafaza etmek için alan savunması yapmaya başladı.Düşme hattında bulunan Kırıkkale defansta kale gibi gelen topları geri çevirdi.

Pazarspor bozuk zeminde pas yapmakta oldukça zorlandı.Karşılaşmanın 90.dakikasında konuk Kırıkkale Ömer Faruk'un golüyle 3 puan alarak evine döndü.2-1 Bu sonuçlarla Pazarspor  28' puanda kalırken, Kırıkkale ise 17 puana çıkardı.

Pazarspor 3 puan için çıktığı karşılaşmada 2.yarı 10 kişi kalan ligin son sırasındaki Kırıkkale'ye 2-1 mağlup olarak seyircileri hayal kırıklığına uğrattı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı