Pazarspor kayıpsız yoluna devam etmek istiyor

Pazarspor Kırıkhan deplasmanının ardından Pazar günü saat 14.00’da Pazar'da oynayacağı Yeşilbursaspor maçının hazırlıklarına bu gün yapılan idman ile başlandı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.10.2017 19:13:42 107 1
Pazarspor kayıpsız yoluna devam etmek istiyor
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada,” bu gün itibarı ile bulunduğumuz konumdan memnunuz. Her haftayı kayıpsız, kazanarak geçmek istiyoruz, bu yönde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu haftada sahamızda Yeşilbursa spor ile karşılaşacağız, iç sahada kesinlikle kayıp yaşamak istemiyoruz takımımız ile bu yönde görüşmelerimizi, konuşmalarımızı yaptık. Bu konuşmalarımızda sezon sonuna kadar aynı doğrultuda devam edecek. Biz şartlar ne olursa Yeşil Bursa maçını kazanmak istiyoruz ve bulunduğumuz konumu korumak istiyoruz' dedi.

Dinçel 'Oyuncunun motivasyonunun alt sıralardaki takımlara karşı biraz daha az olduğunu görüyoruz, bizde oyuncularımızı bu yönde uyarıyoruz. Motive olmaz isen maç öncesi hazırlıkları iyi yapmaz isen, zihinsel olarak iyi hazırlık yapmaz isen sıkıntı yaşarsın. Bu sıkıntıyı yaşamamak içinde hafta başından itibaren işi sıkı tutmaya çalışıyoruz ve bu yönde uyarılarımızı yapıyoruz.İç sahada 12. Adamın gücünü fazlası ile yanımızda hissetmek istiyoruz, her geçen hafta tribündeki taraftar sayımız arttı. 12. Adamı bu hafta çok daha güzlü bir şekilde yanımızda görüp hep birlikte üç puanı almak istiyoruz.Şu an itibarı ile Sinan’ın bir sakatlığı var tedavisine devam ediyoruz, Önderin birkaç haftadır süregelen sakatlığı var Perşembe veya Cuma günü tam durumlar netleşecek, oynama durumları var ise hafta sonunda onları da kullanacağız” dedi.

 PAZARSPOR – YEŞİL BURSASPOR
TARİH: 29 EKİM 2017 PAZAR GÜNÜ
SAAT: 14.00
STAD: PAZAR ŞEHİR STADI


Anahtar Kelimeler:
spor sever
27.10.2017 10:49:52
iditorum yazıma izin verirse iki kelime yazayım pazar spor hakkında pazar sporu yerlı ayaklar kurtardı diye bir haber okudum pazarı ve bölgeyi temsil eden haber kaynagından birileri gine pazar sporun fişinı cekmeye coktan başlamış pazarı yerlli ayaklar kurtardı ne demek pazarspor i̇ci̇n mucadele eden benim i̇ci̇n hepsi̇ yerli̇ ayaktir bu gibi haberleri yazmayalım conku oteki oyuncular bu gibi yazıları görünce bence hicde hoş olmaz

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI