Pazarspor İstanbul'a uçtu

3.lig 2.grubun 2.yarı flaş takımı Pazarspor PLAY-OFF için zorlu İstanbul Deplasmanına gitti. Pazarspor Yönetimi bu önemli karşılaşma için İstanbul'da,çevre il ve ilçelerde yaşayan hemşirelerini takımlarını desteklemek için çağ

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.04.2019 09:08:29 35 0
Pazarspor İstanbul

Pazarspor Pazar günü(yarın) İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor ile karşılaşacak.

Geçen hafta sahasında Alibeyköy galibiyetinin ardından dört günlük hazırlıklarını tamamlayan Pazarspor bu sabah saatlerinde İstanbul’a uçtu.

Sezonun kritik müsabakalarından birine daha çıkacak olan Pazarspor Pazar günü galip gelmesi halinde rakiplerin maç sonuçlarına göre Play-Off potası ile aradaki puan farkını bire indirip, kalan üç haftada çok önemli bir avantaj elde etmeye çalışacak.

Takımda Kart cezalısı Oğuzhan, sakatlıkları bulunan Sinan ve Mert görev alamayacaklar. Müsabakayı İzmir bölgesinden Hasan Avcı yönetecek.

Pazarspor yönetimi İstanbul’daki hemşerileri için de çağrıda bulundu.” Kazanmamız gereken bu zorlu müsabakada hep beraber yeni bir coşku daha yaşamak için İstanbul ve civarındaki tüm hemşerilerimizi ve spor sevenleri Pazar günü saat 15.00’da Esenler stadına bekliyoruz” denildi.

ESENLER EROKSPOR – PAZARSPOR

14 NİSAN PAZAR GÜNÜ

ESENLER STADI İSTANBUL

SAAT: 15.00


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI