Pazarspor İç ve Dış Transferlere son güne kadar devam ediyor.

TFF 2.lig Beyaz Grup ekiplerinden Pazarspor iç transferde Onur ve Oğuzhan,dış transferde ise Mehmet ve Atakan ile sözleşme yaptı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.09.2021 09:57:27 54 0
Pazarspor İç ve Dış Transferlere son güne kadar devam ediyor.

PAZAR-TFF 2.lig Beyaz Grup ekiplerinden Pazarspor iç transferde Onur ve Oğuzhan,dış transferde ise Mehmet ve Atakan ile sözleşme yaptı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer verildi.

ONUR CİVELEK İLE DEVAM

İki yıldır takımımızın başarılı oyuncularından Onur Civelek ile devam eden sözleşmesini bir yıl daha uzattık. Civelek Futbol Şubesi As Başkanı Murat Karahan ile uzatma sözleşmesini imzaladı.”

MEHMET KURUOĞLU İLE ANLAŞTIK

Pazarspor dış transferde son olarak Erzincanspor forması giyen stoper mevkii oyuncusu Mehmet Kuruoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Erzurum kampında takıma katılan oyuncumuz ile kaynak yaratma Reklam ve Pazarlama As Başkanlarından Hilmi Baltacı resmi sözleşmeyi imzaladılar.”

OĞUZHAN DEMİR İLE BİR YIL DAHA

İç transferde iki yıldır takıma önemli katkılar veren Oğuzhan Demir ile devam eden sözleşmesini bir yıl daha uzattık. Oyuncumuz ile Futbol Şubesi As Başkanı Murat Karahan uzatma sözleşmesini imzalayarak yola devam dediler.”

ATAKAN EKİZ İLE ANLAŞTIK

“Pazar günü sahamızda oynayacağımız Kırşehir BLD spor müsabakasıyla sezona başlayacak olan Kaçkar’ın Mavi Şahinleri, transferin de sonuna yaklaşmakta. Bu bağlamda dış transferde son olarak Osmaniyespor forması giyen sol bek oyuncusu Atakan Ekiz ile anlaşmaya vardık. Oyuncumuz iki yılık sözleşmesini Tesisler ve Tesisleşmeden sorumlu As Başkan Aykan Atabey ile beraber imzaladı.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI