Pazarspor Hocası ve Kaptanından önemli çağrı

Pazarspor Hocası ve Kaptanından önemli çağrı

PAZARSPOR-RİZESPOR 1.02.2019 15:36:24 198 0
Pazarspor Hocası ve Kaptanından önemli çağrı

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

TFF 3lig 2.grupta mücadele eden Pazarspor ligde zor günler geçiriyor. Bu kritik süreçte Takımın Hocası Mustafa Ceviz ve Takım Kaptanı Ceyhun Demircan Pazar halkına çok önemli mesajlar verdiler.

2.yarının ilk haftasında deplasmanda Osmaniyespor ile 0-0 , 2.ci maçta Arhavi’de Ofspor ile 2-2 berabere kalan Pazarspor 3.ncü maçında yine Arhavi’de Düzcespor ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını Pazar’da yapan Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ile Takım Kaptanı Kaleci Ceyhun Demircan yaptıkları açıklamada “ Şimdi birlik ve beraberlik zamandır. Pazarspor bu zorlu ve kritik bölgeden mutlaka kurtulacaktır. Bu Potansiyel takımımızda var. Bu hafta Düzce karşısında 3 puan adlığımız takdirde bu bizim için çıkış yönünde çok önemli olacaktır.

Devre arasında altı futbolcu ile yollarımızı ayırıp yedi sporcu takıma dahil ettik. Uyum sıkıntısını kısa sürede atlatıp artık çıkışa geçmemiz gerekiyor. Sahamızın bakımda oluşu bizim için dezavantaj olmasına rağmen yine de mücadelemizi yapıyoruz. Pazar Halkının bu köklü kulübe bugüne kadar nasıl zor günlerde destek verdiyse, şu anda da aynı zor koşullar yaşarken onların desteğine daha çok ihtiyacımız vardır. Bize güvenmeye devam etsinler. Bizi yalnız bırakmasınlar “dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI