Pazarspor Hasan Çelik ile her konuda anlaştı

Pazarspor da uzun süren görüşmeler neticesinde Hasan Çelik hoca ile İstanbul'da biraraya gelerek her konuda yeniden anlaşmaya varıldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.06.2014 09:27:29 49 0
Pazarspor Hasan Çelik  ile her konuda anlaştı
Hasan Çelik ile Hafta başından itibaren süren görüşmeler neticesinde yeniden anlaşamaya varıldı.

İki taraf arasında yapılan görüşmeler neticesinde Başkan Hüseyin Yangın, Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir, Mali İşler As Başkanı Mustafa Atar, Kaynak Yönetiminden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Uğur Gülek Balta ve Cihan Ergenç ile İstanbul'da bir araya gelen Hasan Çelik 'bu yılda Pazarsporlu oldum' dedi.
Başkan Hüseyin Yangın,” Hafta başından itibaren yaptığımız görüşmeleri neticelendirdik ve Hasan Çelik hocamız ile şartlarda ve prensip de anlaşmaya vardık. Hocamız bu yılda, kaleci hocamız dışında aynı ekibi ile bizle beraber olacak. Şimdi hemen iç ve dış transfer çalışmalarına başlıyoruz. Bu yıl inşallah yenilenen sahamıza ve taraftarımıza yakışır bir ekip kurarak daha başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir,”Bu yıl kazasız belasız ve sıkıntısız bir sezon geçirmek istiyoruz. Yaptığımız toplantılar neticesin dede bambaşka bir sezon geçirmek hedefindeyiz bu doğrultu dada Hasan Çelik hocamızın olumlu katkıları olacağına inancımız tamdır' dedi.
Mali İşler As Başkanı, Mustafa Adem Atar,” Hasan hocamızla anlaştık, tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bu yıl gelirlerimizi daha da arttırarak, Pazar ve tüm yöre halkının önce manevi sonrada maddi destekleri ile çok farklı bir Pazarspor izlettirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Teknik Direktörlüğe tekrar getirilen  Hasan Çelik,” yeniden Pazarspordayız bıraktığımız yerden devam edip daha ileriye takımı taşıyacağız.Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yarım kalan işimize devam edeceğiz tek hedefimiz taraftarımızın görmek istediği başarılı ve hedefleri olan sahada zevkle izlenecek bir Pazarspor oluşturmak. Taraftarımızın ve camiamızın desteği ile başarılı bir sezon geçireceğiz inşallah” dedi.
Kaynak Yönetiminden sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Uğur Gülek Balta,” Hasan hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. Hocamızın ve ekibin güzel işlere imza atacaklarına inanıyoruz, Hem hocamız, hem de ekibi Pazar’ı Pazarsporu bilen bir ekip ve bu yıl daha da başarılı olacaklardır. Bu sezon hedefimiz Bir Üst lig Yani PTT birinci lig. Yaptığımız toplantılar ve değerlendirmeler neticesinde PTT birinci lig ile 2. Lig arasında fazla bir fark olmadığı takriben yüzde 20, 30 luk bir fark olduğu kanısındayız. Bu nedenle de Pazarpor PTT birinci ligde de mücadele verebilecek bir camiadır ve hedefimiz de orası olacaktır” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI