PAZARSPOR-GÖLBAŞI SPOR KARŞILAŞMASI SONU AÇIKLAMALAR

Pazarspor Gölbaşıspor ile Ankara Gölbaşı stadında karşı karşıya geldi.Pazarspor'un 1-0 galip geldiği maçın ardından Teknik Diretktör Hasan Çelik ve Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 8.12.2014 13:53:03 45 0
PAZARSPOR-GÖLBAŞI SPOR KARŞILAŞMASI SONU AÇIKLAMALAR
kaçkar53.com(özelhaber)
Pazar günü Ankara Gölbaşı stadında Pazarspor ile Gölbaşıspor maçındaydık.
Ankara'da bulunan Pazarlı hemşehrilerimizin destek verdiği karşılaşma zorlu geçti.

120 bin nufüslu Gölbaşıspor 15 bin nufüslü Pazarspor karşısında adeta eridi gitti.
Maçın 15.dakikasında hakemin yanlış kararı sonucu 10 kişi kalarak 75 dakika mücadele eden Pazarspor maçı 1-0 kazandı.
Maçta Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ve As Başkan ve Futbol sorumlusu  İbrahim Karabekir'de hazır bulundu.

Başkan YANGIN; Yaptığı açıklamalarda,
GEÇEN HAFTAYI TELAFİ ETTİK
 Başkan Yangın açıklamasın da,” Ankara bize biraz zor gelen deplasmanlardan rakım farkı da var bunları biliyorduk, on kişi ile kazanmak önemliydi. Geçen hafta talihsiz bir yenilgi aldık iyi de oynamamıştık. Bu galibiyet aynı zamanda bunun telafisi fazla büyütülecek, fazla sevinilecek bir durum değil. Geçen hafta kaybetmeseydik bu galibiyete sevinecektik, dolayısıyla geçen haftanın telafisi olarak görüyorum.

Bilindiği gibi kötü başladığımız bir sezondu, yedi maçta dört puan ile ligin son sıralarında yer alan bir ekiptik. Bu gün ise 16 maçta 22 puan ile epeyi yukarılarda yer alıyoruz. Daha da önemlisi ilk yarının son maçını içer de yine Arhavide Kahramanmaraş ile oynayacağız, onu kazanırsak 25 puan ile Play’off’un için de olan ya da hedefleyen bir takım olacağız. Dolayısıyla haftaya oynayacağımız Kahramanmaraş maçının kazanılması yönünde istekli ve ısrarcıyım.

Bu gün sahada eksik kalmasına rağmen mücadele eden hocamızdan, sporcularımıza hepsine çok teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum başımızı dik tutular. Ankaralı hemşerilerimize de teşekkür ediyorum onlarda maça ilgi gösterdiler. Önümüzdeki haftaki maçı da kazanarak devre arasına moralli ve hedefli girmek en büyük temennimiz. Tekrar sporcularımıza ve bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Teknik Direktör Çelik ise ;
'10 kişi kaldığımız karşılaşmada maçı lehimize döndürmeyi başardık.Bu galibiyeti,Futbolcularıma ve Bizi yalnız bırakmayan seyircilerime hediye ediyorum.'dedi.



KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI