Pazarspor Finali, Penaltılarda kaçırdı.

Artvin İskebe Şehir Stadı’nda oynan U17 futbol karşılaşmasında penaltılar sonucu finale Trabzon Faroz Gençlikspor yükseldi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.04.2014 21:46:02 30 0
Pazarspor Finali, Penaltılarda kaçırdı.
5 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de oynan maçta Trabzon Faroz Gençlikspor, Rize Pazarspor ile karşılaştı. Maçı Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin ASKF Başkanı Sadettin Dağ, Türk Milli Takımlar Alt Yapı Sorumlusu Tugay Semercioğlu ve az sayıda taraftar izledi.



Maçın Hakemleri:

Orta Hakem: Ümit Yarar (?), Yardımcı Hakemler: Ali Temur(7), Halit Çelik(7), Dördüncü Hakem Emrah İlan.

Trabzon Faroz Genlikspor: 1-Görkem(8), 2-Mücahit(5), 3-Tahir (7), 4-Yasin(8), 5-Muhammet (8), 6-Furkan(7), 7-Remzi (8), 8-Halit (8), 9- Haldun(8), 10-Enes (9), 11-Ali (8).

Rize Pazarspor: 1-Reşat (1), 2-Kemal (8), 3-Hamdi (9), 4- Tugay (8), 5-Cemalcan (8), 6-Selim (8), 7-Muhammet (8), 8-Berkant (8), 9-Mehmet (8), 10- Oğuzhan (8), 11-Yusuf (8).

Başlama vuruşunu Rize Pazarspor yaptı. İlk dakikalar her iki takım açısından kontrollü geçti. Maçın 5 dakikasında defansın arkasına atılan topla bir anda kaleci Reşat’la karşı karşıya kalan Enes, kalecinin altından yuvarladığı meşil yuvarlak ağlarla buluşunca Faroz Gençlik 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra geliştirdiği ataklarda bir türlü sonuç alamayan Pazarspor art arda geliştirdiği ataklarda maçın 40+3. dakikasında Faroz Genlikspor’un defans oyuncularının bir anlık hatasından yararlanan Mehmet, takımını soyunma odasına eşitlikle yolladı skor1-1.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Pazarspor oldu, kanatlardan geliştirdiği ataklarda bir türlü rakip savunmayı geçemedi. Maçın 65. dakikasında Pazarspor kaptanı Cemalcan, kornerden gelen topa harika kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi.
Bu golden sonra oyundan tamamen kopan Faroz Gençlikspor oldu. Ama Pazarspor’un geliştirdiği ataklar da bir türlü gol olmayınca Pazarspor maçta 2-1 sonuca razı oldu.

Futbol kuralları gereği 2 gün önce ilk karşılaşmasının yapmış olan takımlar; Faroz Gençlikspor, Pazarspor’u 1-0 yendiği için maç doğrudan penaltılara gitti.

Penaltılarda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Faroz Gençlikspor olunca adını finale yazdırmış oldu.
 08 haber

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI