Pazarspor dolu dizgin gidiyor 1-0

Spor Toto 3.lig 2 grupta yer alan 37 Puanlı lig ikincisi Silivrispor ile 25 Puana sahip Pazarspor Pazar İlçe stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Pazarspor 2.yarıda maçın 60.dakikasında Yasin Mert’in golü ile 1-0 kazanmayı başar

PAZARSPOR-RİZESPOR 5.02.2017 14:59:43 722 0
Pazarspor dolu dizgin gidiyor 1-0

Fotoğraflar; Ali Akyıldız

Stat; Pazar İlçe

Hakemler; Deniz Kükrek, Necmi Demir, Bekir Özçelik

Pazarspor; Fethi, İbrahim, Aykut, Egemen, Mert Ege, Devrimcan, Orhan, Maksut, Ali Özgür, Yasin Mert, Mehmet Mert

Silivrispor; Cihan, Güray, Oğulcan Enes, Murat, İbrahim Fatih, Yunus, Günay, Fuat, İsmail, Adem, Gökdeniz

Pazar’da sahayı kaplayan Kar hafta içinde temizlenerek karşılaşmaya hazır hale getirildi. Hoca değişikliği ile çıkış yakalayan Pazarspor geçen hafta Kemer karşısında 4-1 mağlup olmuş ve hayal kırıklığı meydana getirmişti.Soğuk olmasına rağmen ligde aldığı başarılı sonuçlardan dolayı türbinlerde Pazarspor'a destek için  seyircilerde yerini aldığı görüldü.

Bu hafta evinde şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor ile karşı karşıya gelen Pazarspor sahaya bir cezalı bir de sakat oyuncusundan mahrum çıktı. İlk yarısı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takımda pozisyon bulmakta güçlük çektiler. Ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Pazarspor maçın 60.dakikasında Yasin Mert Egeli’nin ayağından aradığı golü buldu 1-0

Karşılaşmada başka gol olmayınca Pazarspor ligin 2 sırasındaki Silivrispor’u mağlup ederek10 sırada puanını 28’e çıkardı, Silivrispor ise 2 sıra gerileyerek 37 puanda haftayı kapattı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI