Pazarspor Demokrasi Nöbetine katılacak

Pazarspor 06,08,2016Cumartesi günü saat 16.00 da Artvin Hopaspor ile Demokrasi kupası kapsamında müsabaka yapacaktır.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.08.2016 15:17:04 65 0
Pazarspor Demokrasi Nöbetine katılacak
Konuya istinaden bu gün her iki takımın katılımı ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Pazarspor Başkan Vekili Nurettin Altaylar, Basın Sözcüsü Musa Tafralı, Hopaspor Basın sözcüsü Tahsin Şeheri, Kulüp yöneticisi Mutlu Seber katıldılar.

Deniz Konakta yapılan toplantıda Pazarspor Başkan vekili Nurettin Altaylar,” Değerli Basın Mensuplarımız kıymetli arkadaşlar Bilindiği gibi ülkemiz son dönemlerde çok zor süreçlerden geçmekte. 15 Temmuz akşamı şer güçler tarafından yapılmaya çalışılan kalkışma modern bir demokrasiyle yönetilen Türkiye Cumhuriyeti’nde asla kabul edilemez. Türkiye Cumhuriyeti’nde halkımızın iradesi üstünde bir güç olamayacağına inanıyor bu günlerin demokrasiye daha çok sahip çıkma günleri olduğunu bir kez daha tüm benliğimiz ile haykırmaya devam ediyoruz.

Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bu millet hiçbir ayrım yapmadan olağanüstü bir refleksle bundan sonra çoluk çocuğumuzun arkadan gelen neslin çok daha sağlıklı yaşayacağı ülkeyi inşa etmek için devasa bir imza attılar. Her birine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda mücadele veren tüm kurumlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz.

Bu doğrultuda 15 Temmuz demokrasi kupası adı altında bölgesel takımlarımızın katılacağı bir kupa faaliyeti düzenlemekteyiz. Bir taraftan ülkemizde yaşanan olaylara duyarlılığımızı kamu oyu paylaşmak diğer taraftan da futbol müsabakaları ile bölge takımlarının da kaynaşmasını sağlamaktır.

İlk olarak amacımız Pazarspor, Hopaspor ve Çayelispor takımlarının katılacağı 3 lü turnuva düzenlemekti. Çayelispor’un hazırlıklarını tamamlayamamasından dolayı 2 takım olarak başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla katılım ile devam edeceğiz. Karşılaşmamız 06.08.2016 Cumartesi günü saat 16.00’da Pazar Şehir stadında oynanacaktır, tüm yöre halkımızı da bekliyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz ve müsabakalar geleneksel hale getirilip devam edecektir
.” dedi.

Artvin Hopaspor Basın sözcüsü Tahsin Şeheri,”takımımızın hazırlık sürecinde Pazarspor dan gelen bu teklifi bizde memnuniyet ile karşıladık. Ülkemizin geçtiği durum ortada bu bağlam dada Pazarsporun bu düşüncesini hepimiz takdirle karşıladık ve teşekkür ediyoruz. Hopaspor olarak da ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne yakışır bir şekilde dostça, kardeşçe bir maç yapacağız. İnşallah iyi olan, hak eden kazanır” dedi.



12 günlük Nevşehir kampını tamamlayıp Pazar’a dönen ve bu gün idmanlara başlayacak olan Pazarspor 04,08,2016 Perşembe(yarın) akşamda Pazar meydanında Demokrasi nöbetine katılacaktır. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI