PAZARSPOR DAHADA İYİ OLACAKTIR.

Haftayı Göztepe karşısında deplasmanda aldığı 2-0’lık galibiyet ile kapatan Pazarspor bu hafta sonunda Arhavi de Gümüşhanespor’u konuk edecek.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.11.2014 08:19:28 242 0
PAZARSPOR DAHADA İYİ OLACAKTIR.
Teknik patron Hasan Çelik yaptığı değerlendirmede şu cümlelere yer verdi.” öncelikle galip geldiğimiz için mutluyuz. Göztepe bu ligin iddialı ve iyi kurulan bir ekibi ve Göztepe camiası yıllardır kendini kanıtlamış bir camia.

Sakarya da sahaya çıktığımızda taraftar desteğini de arkasına alan bir Göztepe vardı ancak biz oyun disiplininden kopmayarak oynadık. Ve ilk yarıda Bu oyun disiplinimizi sürdürdük. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle daha iyi oynamaya başladık ve golü bulduk, golün ardından takımımız daha iyi futbol oynamaya başladı ve ikinci golü bulduk. Hafta içi de konuşmuştuk biz bu ligde hiçbir takımdan korkmuyoruz mütevazi bir şekilde kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. İyi bir takımımız var şimdi Göztepe maçını unuttuk. Şimdi önümüzde çok daha zor bir Gümüşhane maçı var. Zorlu bir maratona daha girdik. İlk yarının bitimine beş hafta kaldı, bu beş haftada oynayacağımız maçlar çok daha zorlu maçlar, aynı disiplinde aynı özveride çalışıp maçlarımızı kazanmak için oynamaya çalışacağız. Her hafta üzerine koyarak gitmeye çalışıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz çok iyi ve özverili çalışıyorlar. Hepsini kutluyorum, tebrik ediyorum, Pazarspor camiasına bu galibiyetimiz de hayırlı olsun diyorum. Bu takımı her kes desteklesin, nu takıma her kes inansın, iyi bir kadromuz var, sahaya çıktıklarında her şeylerini sahaya bırakan bir sporcu topluluğumuz var. İnşallah Gümüşhane maçın dada sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Üç puanı alıp hanemize yazıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Pazarspor iyi yolda daha da iyi olacaktır” dedi.
 

PAZARSPOR YÖNETİM KURULUNDAN AÇIKLAMA
KARDEŞ KULÜP ARHAVİ SPOR
Stadında bizi ağırlayan, özellikle kendi maçlarını cumartesi ve pazartesi gününe kaydırıp bizim pazar günü Arhavi stadını kullanmamızı sağlayan Arhavispor Başkanı sayın Hakkı Aytolan’a veyönetim kurulu üyelerine, Artvin Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Bahattin Yetim’e ve Arhavi Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor Müdürü sayın Erol Tosun’a teşekkür ederiz.
Özellikle Arhavisporlu taraftarların bize olan desteğine ve Pazarsporlu taraftarlarla bütünleşmelerine ayrıca teşekkür ediyor ve takdirle karşılıyoruz.
Bu bağlamda 16 Kasın Pazar günü saat 13.00 da Arhavi stadında oynayacağımız Gümüşhanespor maçında bu birlikteliğin daha da artarak devam edeceğini umuyoruz.
Bu kardeşliği pekiştirmek adına her iki kulübün isim ve amblemlerinin yer aldığı taraftar kaş kolları hazırlanarak maç öncesi stada giriş yapan Arhavispor ve Pazarspor taraftarlarına ücretsiz dağıtılacaktır.
Bu vesile ile tüm Arhavili ve pazarlı taraftarları bu önemli maçımızda Pazarsporumuzu desteklemeye davet ediyoruz
                                         

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI