Pazarspor ’da zorunlu Kamp yeri değişimi

Sezon öncesi ilk kamp çalışmasına Rize - Fındıklı da başlayan Pazarspor, Fındıklı da meydana gelen sel felaketi sonrası çalışmalarını Pazar da devam ettiriyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.07.2021 11:06:22 78 0
Pazarspor ’da zorunlu Kamp yeri değişimi

Mücahid UZUN

Sezon öncesi ilk kamp çalışmasına Rize - Fındıklı da başlayan Pazarspor, Fındıklı da meydana gelen sel felaketi sonrası çalışmalarını Pazar da devam ettiriyor.

Çalışmalarını, Rize - Pazar da sürdüren Pazarspor, dün saat 09.00 da Suni Çim Sahasında Performans testi oldu.

Performans Testini, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi H.İbrahim ÇAKIR sorumluluğundaki, Esranur TERZİ, Şan POLAT, Muhammet YILMAZ ve Emre KULABER gerçekleştirdi.

Pazarspor Teknik Direktörü Selçuk Yıldırmkaya çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada,12-18 Temmuz arasında Fındıklı’da başladık. Sel çalışmaları nedeniyle çalışmalarımızı Pazar’da devam ettiriyoruz. Burada daha çok sözleşmesi devam eden oyuncularımız ve görmek istediğimiz sporcularımızı tanımaya çalışıyoruz.3 oyuncumuzu kadromuza kattık. İnşallah bu devam edecektir. Pazar’da 5 Ağustos’a kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.9 Ağustos’ta Erzurum’a gideceğiz. Şartlara göre en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda titiz davranıyoruz. Bize katkı verecek oyuncularımızı kazandırmaya çalışıyoruz. Temennimiz lige çok iyi bir giriş yapmaktır.” dedi.

Yıldırmkaya, “Ligler 4-5 Eylül’de başlayacak. Transfer süresi açısından şu an için bir açıklama yok. Zaten transfer dönemi içerisindeyiz. Eksikliklerimizi 9 Ağustos’a kadar en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Ardından Erzurum Kampına gideceğiz. Pazar’daki çalışmalarımızda boy, kilo yağ ölçümü testlerimizi yapacağız. Bundan önceki durumları ve bundan sonraki durumlarını değerlendirme açısından bize kolaylık sağlayacaktır.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI