Pazarspor ’da yüzler gülüyor. Hedef Play-Off

Pazarspor ’da yüzler gülüyor. Hedef Play-Off

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.03.2019 08:23:59 112 0
Pazarspor ’da yüzler gülüyor. Hedef Play-Off

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

PAZAR-3.lig 2.Grupta Mücadele eden Pazarspor 8 Maçta 7 galibiyet,1 beraberlik alarak puanını 39’a yükseltti.

Hafta sonu evinde ligin güçlü takımlarından Karşıyaka’yı 2-1 mağlup eden Pazarspor zorlu virajı aşarak Play-Off yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Teknik Direktör Ergün Aytekin “Şu ana kadar oynadığım karşılaşmalarda hep üstüne koyarak buraya kadar geldik. Bundan sonra da Karşıyaka maçı bizim için önemli bir maçtı. Önümüzdeki hedefleri koyma açısından dönüm maçıydı demiştik ve sonunda kazandık” dedi.

Önümüzde de aynı şekilde zorlu Kemer maçı karşılaşması var diyen Aytekin “ Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ardından Alibeyköy maçını da aldığımız takdirde Play-Of’a yüzde elli ortağız. Diğer takımların ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Karşıyaka maçında 12.ci takım olarak sahada bize destek veren seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Takım oyuncularından 21 yaşındaki Çağatay Polat ise “Devre arasında Pazarspor’a geldim. Çok iyi bir atmosfer yakaladık burada. Abilerimiz ve kardeşlerimizle takım ruhuna sahibiz. Hocamızla beraber de çok iyi bir çıkış yakaladık. Pazarspor ‘da iyi bir kardeşlik var bu da bizi başarıya götürüyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI