Pazarspor ’da yüzler gülüyor.

TFF 2.Lig Kırmızı grup ekiplerinden Pazarspor, 7 haftalık galibiyet özlemine evinde oynadığı MAMAK FK yı 6-1 farklı skorla yenerek son vermenin mutluluğunu yaşıyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 20.03.2021 17:15:18 19 0
Pazarspor ’da yüzler gülüyor.

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-TFF 2.Lig Kırmızı grup ekiplerinden Pazarspor, 7 haftalık galibiyet özlemine evinde oynadığı MAMAK FK yı 6-1 farklı skorla yenerek son vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Pazarspor ‘da Mamak karşılaşması öncesinde7 sporcunun COVİT-19 testlerinin POZİTİF çıkması,2 oyuncunun da sakat olması nedeniyle takım kurmakta zorluk çeken başarılı teknik direktör Adem Neboğlu gençlere şans vererek onların da önlerini açtı. Pazarspor MAMK FK karşısında alınan 3 puan ile eski kimliğine doğru ilerliyor.

MAMAK FK Karşılaşması öncesinde 7 Futbolcusunun COVİT-19 testinin POZİTİF çıkması,2 oyuncunda sakat oluşuna rağmen, genç oyuncularla sahada büyük başarı gösteren Pazarspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Adem Neboğlu yaptığı açıklamalarda, “MAMAK karşılaşması bizim için çok önemliydi.3 puan almak için sahaya çıktık. Zor olan maçı kolaya çevirdik.6-1 gibi bir skorla 3 puan aldık” dedi.

Karşılaşma öncesi 7 sporcusunun COVİT-19 testlerinin POZİTİF çıktığını,2 oyuncunun da sakat olduğunu dile getiren Adem Neboğlu “ Genç oyunculara şans verdim. Onlarda abilerinin yerlerini doldurdular. Görevlerini sahada tam yaptılar ve sonuçta farklı skorla karşılaşmadan 3 puan aldık.10 hafta sonra çok zor bir maçı kolaya çevirdik. Sonuçta 3 puanı alan taraf olduk.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı