PAZARSPOR DA SON DAKİKA STRESİ

SON DAKİKA GOLLERİYLE 8 PUAN BIRAKTI

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.10.2013 18:09:09 16 0
PAZARSPOR DA SON DAKİKA STRESİ

Pazar sonunu getiremiyor


7 haftanın geride kaldığı 2. Lig Kırmızı grupta Pazarspor son dakika golleri ile 8 puan bıraktı


7 haftanın geride kaldığı 2. Lig Kırmızı grupta Pazarspor son dakika golleri ile 8 puan bıraktı. Mavi-Beyazlı ekip müsabakanın son bölümlerinde kalesinde gördüğü goller ile önemli puanlar bıraktı.

Oynadığı müsabakalarda 8 puan toplayıp 13. sırada yer alan Mavi-Beyazlı ekip, bu puanları kaybetmemiş olsaydı 15 puan ile 2. sırada yer alacaktı.

Pazarspor ilk hafta Bandırma deplasmanında 90+2’de yediği gol ile 1 puan bıraktı. 2. hafta sahasında 2-1 önde getirdiği müsabakanın 84. dakikasında yediği gol ile 2 puan bıraktı. Alanya deplasmanında 59. dakikaya kadar önde getirdiği maçta yediği 2 gol ile iki puan daha bıraktı. Son olarak bu hafta 88. dakikaya kadar 2-1 önde olduğu İskenderun deplasmanında yediği gole engel olamayınca 2 puan daha bıraktı.

Pazarspor Teknikdirektörü Şevki Tonyalı' Bizde bu konuda son derece üzgünüz.Son dakika da yenen gollerle bırakılan puanlar olmasaydı şu an zirvede olurduk.İleri ki haftalarda bu stresi atmak için yoğun mesai ve terapi uygulamasına başlayacağız.Kısa sürede bu stresten kurtulmalıyız' dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI