Pazarspor ’da hedef Play-Off ve ardından 2.lig

Pazarspor ’da hedef Play-Off ve ardından 2.lig

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.04.2019 08:23:56 34 0
Pazarspor ’da hedef Play-Off ve ardından 2.lig

Ali AKYILDIZ (Kackar53.com)

PAZAR-3.lig 2.grupt mücadele eden Pazarspor 2.nci yarı çıkışı ile tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşarak bir anda kendini Play-Off çizgisine yükselti.

Geçtiğimiz hafta Alibeyköyspor’u kendi evinde 3-1 skorla geçerek ligde 10.sırada 42 Puana yükselen Pazarspor, İlk beş için farkı 4 puan düşürdü.

Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan ve ligde 2.ci sırada bulunan Erenler Erokspor’dan alınacak olan puan ve puanlarla hedefe ulaşmak istediklerini belirten Kulüp Başkan yardımcısı Mustafa Taşkın ve Teknik Direktör Ergün Aytekin idman sonrasında tesislerde sporculara BARBEKÜ Mangal keyfi yaşattılar. Elleriyle ızgara yaparak sporculara ikram eden Aytekin ve Taşkın Kackar53.com’a özel açıklamalarda bulundular.

Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkın “ 2.yarıya yeni bir hoca ve yeni bir yönetimle girdik. Bu değişiklikler bazen menfi bazen de olumlu olur. Değişiklikler bizim işimize yaradı. Takımın kendine güveni geldi. Peş peşe maçalar kazandık. Artık düşme hattı ile ilgili bir problemimiz kalmadı. Bundan sonra ilk hedefimiz Play-Off’tur. Kalan 4 maçın 4’ünüde alarak bunu başaracağız. Play-Off oynarsak ben inanıyorum ki bu takım 2.lige çıkar. Seyircilerimizin maçlara gelerek takımlarına destek olmalarını ve keyifli maçlar izlemelerini diliyorum” dedi.

Teknik Direktör Ergün Aytekin “9 maçta 7 galibiyet,1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldık. Önemli bir başarı elde ettik. Bu başarıda özveri, mücadele ve kazanma arzusu olan futbolcularımı kutluyorum. Bizde bunları ödüllendirerek bugün MANGAL Partisi yaptık. Bundan sonra ise başarılarımızın aynen aksamadan devamını ve sonunda Play-Off’a çıkmamızı hedefledik” dedi.


Mustafa TAŞKIN E.AYTEKİN
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI