Pazarspor'da 3 transfer birde yapıldı

Yeni transferler bugün imzalarını attıktan sonra , Pazartesi günü Pazar’da başlayacak olan ilk etap kamp çalışmalarına iştirak edecekler.

PAZARSPOR-RİZESPOR 7.07.2017 21:48:05 91 0
Pazarspor

Teknik Direktör sorununu çözdükten sonra ,dış transfer çalışmalarına başlayan Pazarspor üç oyuncuyu renklerine bağladı.

Teknik Direktör  Selahattin Dinçel’in listesinde yer alan ve beraber şampiyonluk yaşadığı oyunculardan üçü ile anlaşmaya varıldı.

Yaklaşık bir haftaya yakın süredir yapılan görüşmelerin ardından dün Pazar’a çağrılan ve masaya oturtulan oyuncular ile resmi sözleşmeler imzalandı. Yeni transferler bugün imzalarını attıktan sonra , Pazartesi günü Pazar’da başlayacak olan ilk etap kamp çalışmalarına iştirak edecekler.

Ön libero Mevkiine; Altan Aksoy; Ali Ağa 1989 doğumlu tecrübeli oyuncu 2006 yılında Göztepe'de profesyonel olduktan sonra Bucaspor, Karacabey Birlik, Altınordu, Muğla, Aydınspor, Balçova Yaşamspor, Sancaktepe BLD ve Kozan Belediyespor takımlarının formasını giymiş. 2. Ligde 10 müsabakaya çıkan oyuncu 3. Ligde 243 maç 6 gol ile oynamış.

Kaleye tecrübeli eldiven, Salih Şenbaş: 1986 Sivas doğumlu olan tecrübeli file bekçisi Anadolu bağcılar, Anadolu Üsküdar, Erzurumspor, Ünyespor, Kırşehirspor, Sivas BLD, Bergama Üsküdar ve son olarak da Düzcespor takımlarının formasını giyinmiş. 2. Ligde 36 müsabakada forma giyen oyuncu, 3. Ligde ise 192 müsabakada forma giyip 2 de gole adını yazdırmış.

Forvet oyuncusu Turgay An: 1987 Salihli doğumlu oyuncu Salihli BLDspor, Turgutluspor, Adıyamanspor, Turanspor A.Ş, Menemen BLDSpor, Bergama BLD Spor, Çorumspor, Sakaryaspor, ve son olarak da Adıyaman 1954 Spor takımlarının formalarını sırtlamış. 2. Lig de 76, 3. Lig de 127 maçta oynarken 54 gole’e de adını yazdırmış.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI