Pazarspor Bayanlar iki sezondur hasret çektiği stadında Final gibi maça çıkacak

Yaklaşık iki sezondur Pazar Mehmet Akif Pirim Spor salonundaki yenileme çalışmaları nedeni ile maçlarını Ardeşen de oynayan Pazar Bayanlar Hentbol takımı Bu hafta evinde oynayacak olduğu karşılaşmanın sevincini yaşıyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.04.2018 07:22:47 58 0
Pazarspor Bayanlar iki sezondur hasret çektiği stadında Final gibi maça çıkacak

PAZAR;Spor salonundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından ilk maçına bu hafta Pazar günü taraftarının huzuruna Süper lig için Final değerinde bir maç ile çıkacak. Pazar günü saat 13.00' da Borum Yalıkavak takımı ile karşılaşacak olan Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı maçı kazanması halinde süper ligin kapısından adımını atacak.

Bu sene süper lige ilk üç sıraya giren takımlar direk olarak çıkacak.

Pazar'ın sultanları sıralamada 2.sırada yer alıyor. Liglerin bitimine sadece üç maç kaldı ve bu maçı kazanması halinde çok büyük ihtimalle Süper lige yükselecek.

Hem salondaki ilk maç hem de Sultanları Süper lige taşıyacağımız bu önemli final maçında hay den herkes türbine. Yedisinden Yetmişine tüm sporseverleri salona coşkuyu hep beraber yaşamaya takımımıza destek olmaya bekliyoruz.

Teknik direktör Fatma Badoğlu: “artık yolun sonuna yaklaştık ve yolun sonunda Süper lig görünüyor. Bu hafta kazanmamız halinde Süper lige çıkma şansımız çok yüksek. Alacağımız galibiyet ile kapıdan içeri adımımızı atacağız ve geriye sadece içeri süzülmek kalacak. Bu Final gibi maçta Pazar’da evimizde oynayacağız ve mutlak taraftar desteğine ihtiyacımız var. Haydi, herkes salona ve tam desteğe” dedi.

TAKIMLAR; PAZARSPOR-YALIKAVAK

MAÇ GÜNÜ;15 NİSAN PAZAR GÜNÜ

SAATI:13.OO

YER; PAZAR MEHMET AKİF PİRİM SPOR SALONU


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI