Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı Kaymak Aslan'a veda ziyareti yaptılar

Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı Çorum Osmancık ilçesine atanan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ı makamında ziyaret ederek vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.12.2016 18:42:04 28 0
Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı Kaymak Aslan
Türkiye Hentbol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Pazarspor Bayan Hentbol Takımı oyuncuları, Kulüp Müdürü Gökhan Telatar, Teknik Direktör Fatma Badoğlu, Takım Sorumlusu Kemal Bekiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Talat Kayabaş ile birlikte Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

 Spor şehri olan Rize'de her geçen gün yeni başarılara imza atıldığını vurgulayan Kaymakam Aslan,Pazarspor Bayan Hentbol takımına başarı dileklerini ileterek bu yılki kadronun şampiyonluğa yakın olduğunu gözlemlediğini, oyunculardan süper lige çıkmalarını beklediğini şampiyonluk maçlarına geleceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. 

 Pazarspor Bayan Hentbol Takımı oyuncuları ve yöneticileri Aslan'a yaptığı hizmetlerden ve takıma verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek yeni atandığı Osmancık Kaymakamlığı görevinde başarılar dilediler. 
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI