Pazarspor artık küme düşmeye değil, üst sıralar için mücadele ediyor.

Pazarspor artık küme düşmeye değil üst sıralar için mücadele ediyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 1.03.2019 13:46:13 27 1
Pazarspor artık küme düşmeye değil, üst sıralar için mücadele ediyor.

Ali Akyıldız

PAZAR-Sezon başı bakım ve onarıma alınan Pazar İlçe Stadyumunda da zemin çalışmaları, tribün ve çevre düzenlemeleri, soyunma odaları bitirilerek saha maç oynanacak hazır duruma geldi.

Bu hafta 03.03.2019 Pazar günü evinde Adıyaman 1954 Spor ile karşılaşacak olan Pazarspor hazırlıklarını yeni açılan sahasında devam ediyor.

Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkın yaptığı açıklamalarda “ Devre arasında göreve başladığımızda zor bir durumdaydı takımımız. Birlik beraberlik yapacağız dedik. İyi şeyler yapacağız dedik. Yeni hoca değişimiyle beraber 3 maçta 3 galibiyet alarak iyi bir çıkış yakaladık ”dedi.

Taşkın “İnşallah bundan sonrası da gelir. Artık Pazarspor küme düşme potasında değil, üst sıralarda yerini alacaktır. Ben buna inanıyorum. Takım olarak da iyi bir form yakaladık. Bunun devamının gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkın,” Hafta sonu evimizde oynayacağımız Adıyaman 1954 maçıyla sılaya olan hasret bitiyor. Saha ve seyircimizin önünde ilk maçımız. Hedefimiz olan 3 puanı alarak taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. ‘Evine hoş geldin’ diyecek taraftarımızı tribünleri doldurmalarını 90 dakika süresince destek olmalarını bekliyoruz. Bu heyecanı 3 puan alarak yaşamak istiyoruz. Bu maçı izlemek için değil, tribünde destek olmak için yerimizi almamız gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi ve sözlerini ‘BU PAZAR BAŞKA PAZAR” diyerek tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
Taliye tekesin
2.03.2019 12:49:11
Pazar sporun çok zorlu günlerinde aldığın kararlarla küme düşmekten kurtarıp pazar spora ne kadar büyük desteğinin unutulmaması ve futbol bilginden, mütevazi duruşundan tebrik ederim.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI