Pazarspor Ankara'ya çıkarma yaptı

PAZARSPOR RİZELİ MİLLET VEKİLLERİ ZİYARET EDİYOR.HAKAN ŞÜKÜR Ü DE ZİYARET EDEN PAZARSPOR HEYETİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HABERAL DAHİL DİĞER VEKİLLERİ DE ZİYARET EDECEKLER

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.07.2014 23:36:41 90 0
Pazarspor Ankara
Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve Yönetim Kurulu üyeleri Rizeli Milletvekilleri Ankara da ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Yangın, Yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır ve Bahattin Bozkurt dan oluşan heyet. Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan Rizeli Milletvekilleri ziyaret ederek Pazarspor'u tanıtıtarak destek talebinde bulundular.

Bu bağlamda Rize Milletvekili Hasan Karal, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Bursa Milletvekili İsmail Safi ve Rize Millet Vekili Nusret Bayraktar’ı ziyaret ettiler.

Rize Milletvekili Hasan Karal,”Pazarsporu her dönem yakından takip ediyoruz. Başbakanımızın spora destek hizmetleri kapsamında Pazarspor'a da desteklerimiz devam edecektir. Bu sene daha da yakından takip ederek maçları da izlemeye geleceğim” dedi. 

İstanbul Milletvekili İsmail Safi,Pazarsporun sportif başarılarını takip ettiklerini destek vermeye çalışacaklarını ve ziyaretlerden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,”Pazarspor'un her zaman içindeyiz ve her zaman da destekçisiyiz. Saha ve Türbin yenileme çalışmalarında olduğu gibi bundan sonrada desteklerimiz her konumda devam edecek. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Rize Milletvekili Nusret Bayraktar,Pazarsporu her zaman takip ettiklerini gerekli desteği vermeye çalışacaklarını ve yeni sezonda başarılar dilediklerini belirtti.

Heyet önümüzdeki günlerde Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygun, İstanbul Millet vekili Durmuşali Torlak, Ankara Millet vekili Zelkif Kazdal’ı da T.B.M.M de ziyaret ederek Pazarsporu tanıtıp, Forma Hediye edip destek isteyecekler.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı