Pazarspor altyapıdan 4 oyuncuyu Profesyonel yaptı

Pazarspor alt yapıdan dört oyuncuyu Profesyonel takım kadrosuna dahil etti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.09.2017 10:31:24 21 0
Pazarspor altyapıdan 4 oyuncuyu Profesyonel yaptı

Her yıl alt yapıdan öne çıkan futbolcuları Profesyonel takım kadrosuna dahil eden Pazarspor  bu sezon da dört oyuncuya  Profesyonel imzalarını attırdı.

Sezon başı yapılan tüm kamp çalışmalarında takımla beraber olan Mete Karahan, Mert Çınar, Eren Ardıç ve Eren Aykut Pehlivanlar sözleşmelerini imzalayarak Profesyonel takım kadrosuna dahil oldular.

Yeni Profesyonel olan Mete Karahan Orta sahada, Mert Çınar Sağ bek’de, Eren Ardıç Forvet de Eren Aykut Pehlivanlar ise kaleci olarak görev yapıyor. 

Profesyonelliğe ilk adımlarını atan Futbolcular ortak açıklamalarında,” Yaşadığımız sevincin tarifi yok. Çalışmalarımızın meyvesini toplamak bir yana, Pazarspor’umuzda profesyonel olarak görev alacak olmamız bizim ve sevenlerimiz için çok gurur verici. Ancak işin henüz başındayız, çok uzun bir yolumuz var bize güvenip bu fırsatı verenleri, yılardır emek harcayıp bizi bu günlere taşıyan tüm alt yapı hocalarımızı, ailemiz en çok da kendimizi mahçup etmemek için daha çok çalışacağız. Hem kulübümüze yakışır bir şekilde hizmet verip, hemde Türk futbolunda yer ve söz sahibi olmak için mücadele edip, üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dediler.

Pazarspor Profesyonel takım sorumlusu Hasan Balta,” Mete Karahan, Eren Aykut Pehlivanlar, Mert Çınar, Eren Ardıç, alt yapıdan yetiştirdiğimiz dört değerli gencimiz. Geçmiş yılarda olduğu gibi alt yapıcı kulüp misyonumuzu koruyarak bu yılda dört oyuncumuzu A takıma kattık. Bu aynı zamanda alt yapımıza da vermiş olduğumuz önemli bir mesajdır. Bu sezon ve diğer sezonlarda kendilerinden beklentimiz üst düzeydedir. Bu yetenekli gençlerimizin önce Pazarspor’a ardındanda üst liglere yükselerek Türk Futboluna hizmet vermelerini bekliyoruz' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı