Pazarspor Adem Nebioğlu’na emanet

Pazarspor Adem Nebioğlu’na emanet

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.06.2018 14:16:46 52 4
Pazarspor Adem Nebioğlu’na emanet

Haber ve Fotoğraflar; Ali Akyıldız

PAZAR-Pazarspor yönetimi toplantısında alınan karar gereğince 2018-2019 sezonunda 3.lig’de mücadele eden Pazarspor ‘un teknik direktörlüğüne Pazarlı, Pazarspor ’un eski sporcusu Adem Nebioğlu göreve getirildi.

Yeni Teknik Direktör Adem Nebioğlu’nun yardımcılıklarını İbrahim Özcan, Kaleci Antrenörlüğüne Kenan Sivrikaya ve maç izleme ve kondisyoner ligini Serdar Eş yapacak.

Pazarspor Kulübünde yapılan imza töreninde ilk konuşmayı Basın Sözcüsü Av.Rıfat Uluşan yaptı.Uluşahin, “Pazarspor ‘un yeni dönemde hocalığını yapacak olan Adem Nebioğlu’nun başkanımız ile yapacak olduğu imza törenine katılmanıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemin hazırlıklarını her zaman olduğu gibi şimdi de hassasiyetle sürdürmekteyiz. Hoca konusunda başkanımız ve yönetimimizin ortak kararı ile Adem Nebioğlu’ndan yana karar aldık, Pazar'a ve Pazarspor'a hayırlı olsun 'dedi.

Başkan Yangın “ Yerel değerlerimize daha değer veren bir yapıda teknik heyet oluşturmaya çalışıyoruz. Adem hocamız ile sporculuğundan beri tanışırız. Zaten takımımızın her kademesinde görev yapmıştır. Görevde olmadığı zamanlarda da Pazarspor ‘un yanında olmuştur. Bu konuda bilgi ve becerisinin olduğu hafızlarımızda her zaman vardı. Ve o gün bugün oldu. Bizimle kendi evladımızdır diye pazarlıkta cimri davranmadık. Yardımcı hocalarını anlattı. Bizi de bu konuda ikna etti. Geçen seneki hocamızdan aşağı para da almayacaklardır. Çok sıkı bir pazarlık oldu. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Adem Nebioğlu “ Pazar benim memleketim, Pazarspor ise benim spor camiasına neler verdimse ilk ocağımdır. Ben başarılı olup daha üst liglerde takım çalıştırmak için göreve geldim. Hedefim ilk beş olacaktır. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Pazarspor her zaman sözü edilen bir takımdır. Yıllarca Profesyonel liglerde kalmayı başarmış, birçok kulübün hayal edemediği başarıları kazanmıştır. Bende ekibim ile 2018-2019 yılında Pazarspor ‘un başarısı için çalışacağım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Pazarlı
13.06.2018 14:55:38
Oncelıkle hayırlı olsun.meraklarım var .hoca yı arastırayım dedım daha once hıc takım calıstırmamıs yardımcılık yapmıs .ekıbı herhalde toplama.pzarapordakı amac ne dır .ılk bes dıyor ama bana yeterlı gelmıyor acıklamalar cok samımı değil.gecen yıl da hocalar ne kadar ucret almıs kı en azından onların basarısı tecrubesı var bu da okadar alacak.baskan bence takımı dusurme .takım duserse bır daha zor cıkmak .dusmek zor cıkmak hepsınden zor.topcular gıtmıs kalan bır kac oyuncu.oyuncular nerede kalacak tesıs yok .hepsı sorun.takım saha da mac yapamayacak hep sorun hep sorun.zor zor zor ısler .kendınıze gore hoca da buldunuz tamam super olmus ya

yüksel üst
13.06.2018 15:04:13
Pazarsporumuza hayırlı olsun Adem neboğlu hocamıza ve ekibine başarılar dilerim.

Kadem biber
13.06.2018 16:58:17
Adem hocama ve ekibine başarılar dilerim

ZURGİ
15.06.2018 21:04:57
Öncelikle adem hoca pazarspora hayırlı olsun..başkanımızın dedikleriyle yaptıkları birbirine zıt..takım % 60 küçülmeye gitmiş bu kadro deyil ilk beş ligde kalırsa başarıdır..bide hocadan bahsederken eski oyuncumuz güvemiyoruz kulubun her kademesinde görev almış falan filan..şimdi sorarım size..yıllarca alt yapıda çalışmış sayısız topçu yetiştirip üst liglere göndermiş olan ..İSMAİL PAYAL hiçmi aklınıza gelmez hiçmi hak etmedi..onun için o gün hiçmi gelmeyecek..yazıklar olsun hepinize..

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI