Pazarspor açılışı sessiz sedasız yaptı

Pazarspor sezonun başlamasına bir hafta kala sezon yemeğinde bir araya geldi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.08.2016 21:50:11 116 2
Pazarspor açılışı sessiz sedasız yaptı
Ofspor ile oynanan hazırlık maçını 1-0 kazanan Pazarspor sezonu akşam düzenlenen mütevazi bir yemeklee Deniz Konak da açtı.

Başkan Hüseyin Yangın’ın ikramında düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Basa, Başkan Hüseyin Yangın Gençlik Spor Müdüresi Handan Sümer, Yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve taraftarları temsilen en duyarlı, en sadık taraftarı Ramazan Dursun katıldı.

Ramazan Dursun, davet edildiği için çok mutlu olduğunu inşallah başarılı ve güzel bir sezon geçiririz dedi.

Kaptan Ercan Güneri,” iyi bir takım olmak için çok çalışıyoruz. İnşallah geçen yıl yaşananları camiaya unutturup başarılı bir sezon geçirip yeniden ikinci lige döneriz. Bu hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Başkan Hüseyin Yangın 'ülkemizin son dönemde yaşadığı olaylar nedeni ile mütevazi bir yemek ile sezonu açalım dedik'dedi.

Yangın 'Demokrasinin kazandığı 15 Temmuzda yaşananları inşallah bir daha yaşamayız. Can siperane savaşan şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Ülkemize en kısa zamanda huzurun gelmesini yücel Allahtan diliyoruz. Geçen yıl kötü bir sezon yaşadık bunun tek sorumlusunun ben olduğumu üzerine basa, basa bir kez daha söylüyorum' söyledi.

Hüseyin Yangın 'Bazı basın mesuplarının benim konuşmalarımdan mana çıkararak beni kişilerle karşı karşıya getirme çabaları beni son derece üzüyor. Biz kimse ile kavga etme çabasında olan kişiler değiliz.

Bizim tek amacımız Pazarsporun başarısıdır. Bu anlamda da serzenişte bulunmak en doğal hakkımızdır. Bir kez daha söylüyorum ki bizim tek derdimiz Pazarsporun başarısıdır. Şimdi geldiğimiz konumda da amacımız yeniden üçüncü lige çıkmak olacaktır.

Neden olmasın 18 tane kulüp bu amaç için mücadele verecek, biz de bunlardan biriyiz, biz de biraz daha fazla tecrübede vardır uzun yıllardır bu liglerdeyiz.

Yeni teknik ekibimiz ve sporcularımızın sahada verecekleri mücadele bize bir üst ligi getirecektir.

Bu çok da zor bir şey değil. Bu doğrultu dada bu güne kadar üzerimize düşeni yaptık. Sezon başlayana kadar da ufak tefek eksikliklerimizi gidereceğiz.

Bundan sonrasını başaracak olan da sporcularımızdır, iyi bir takım olma, iyi bir arkadaşlık ortamı ile başarı yakalanabilir.

Biz çıkıp daha birinci günden şampiyon olacağız diye bir iddiamız yok, beklentimiz temennimiz elbet de var ama bunu ortaya koyacak olan değerli sporcularımızdır. O

nların sahadaki mücadeleleri istekleri arzularıdır. Bizde üzerimize düşeni bu güne kadar yaptık yine yapmaya devam edeceğiz. Bu yemekte taraftarları temsilen Ramaza arkadaşımızı buraya davet ettik, tüm taraftarlarımızı buraya davet etme imkanımız olmadığı için.

İnşallah sezon sonunda da tüm Pazar halkını ağırlayacağımız bir yemek düzenleriz 2013 de olduğu gibi bunu da zaman gösterecek. Ben kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Basa,” Geçen sene bir alt lige düştük ve üzüldük. İnşallah 2016-2017 sezonunda bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum ve başarılar diliyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
SOL-ak53
30.08.2016 00:45:06
bu takimi düşüren si̇z si̇ni̇z yöneti̇ci̇ler aldiğiniz futbolcular gecen yil berbatti zaten paralarini alamiyolarmiş bi̇de başkanin yi̇yeni̇ her maçta oynadi bu yilda 11 numara bi̇tmi̇ş acaba o kimin akrabasi takim düştümü ya hocada suç ya futbolcuda yöneti̇mde hi̇ç suç yok bu yil pazarsporumuza başarilar di̇li̇yorum of macida i̇i̇i̇ i̇di̇ gençler sahada basmadiği yer kalmadi geçleri̇ cani gönülden kutluyorum sayin hocayida tebri̇k ederi̇m 80dk da hi̇ç tempo düşmeden oynadu futbolcular busene i̇n şAllah i̇yi̇ olacak başarilar di̇leri̇m hocaya of macinda aldiği galibi̇yet i̇çi̇n tebri̇kederi̇m....

ata53
30.08.2016 12:34:12
maşAllah of macını izledim kadro güzeldi gençlerimiz süperdi tebrik ederim pazarsporu sanki forfet sıkıntısı var

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI