PAZARSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI.

ZORLU MÜSABAKADAN 3 PUANLA AYRILMASINI BİLDİ.

PAZARSPOR-RİZESPOR 20.10.2013 17:58:58 96 1
PAZARSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI.



Cengiz YILDIRIM
Gökhan TELATAR
Stat:
Pazar İlçe

Hakemler: Adem Sarıtaş, Mustafa Savranlar, Hiciabi Pür


Pazarspor: Selçuk, Erdinç, Şükrü (dk. 69 Semih), Feyyaz, Ulaş, Muhammed (dk. 82 İbrahim), Yasin, Mikail, İsmail, Aykut, Nezir (dk. 33 Evren)

Altay: Ali Şaşal, Alihan, Saffet, Mustafa, Emrah (dk. 58 İsmet), Şehmus, Murat, Erdal (dk. 76 Tufan), Mesut (dk. 69 Adem), Selçuk, Yüksel.

Goller: Dk. 10 ve 89 Şehmus (Altay), Dk. 36 Feyyaz, Dk. 39 Erdinç, Dk. 81 Muhammed (Pazarspor)

Sarı Kart: Dk. 15 Yasin, DK. 89 feyyaz, Dk. 90 Selçuk, Dk. 90+3 Mikail (Pazarspor), Dk. 55 Alihan, Dk.

62 Murat, Dk. 72 erdal, Dk. 74 Saffet, Dk. 78 selçuk, Dk. 89 Tufan (Altay) 


 MAÇTAN DAKİKALAR:

10’uncu dakikada savunmada Mikail’den kaptığı topu kaleye gönderen Şehmus’un şutunda top filelerle buluştu. 0-1.

16’ncı dakikada Mesut’un ceza sahası önünden kaleye gönderdiği şutta topu kaleci Selçuk, çıkardı.

24’üncü dakikada Şükrü’nün sağ kanattan ceza sahasına ortaladığı topu Feyyaz kaleye gönderdi. Topu kaleci Ali kontrol etti.

34’üncü dakikada Mikail’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahsına ortaladığı topu Erdinç kafayla kaleye gönderdi. Topu kaleci Ali çizgide kornere çıkardı.

36’ncı dakikada Mikail’in ceza sahasına ortaladığı topu kafayla kaleye gönderen Feyyaz’ın vuruşunda top filelerle buluştu. 1-1.

39’uncu dakikada Mikail’in sağ çaprazdan ceza sahasına ortaladığı topu kaleci Ali elinden kaçırdı, topu önünde bulan Erdinç’in vuruşunda top filelerle buluştu. 2-1.

75’inci dakikada Mikail’in ceza sahası dışından şutunda top yandan auta çıktı.

80’inci dakikada hızla rakip ceza alanına giren Burak’ın vuruşunda top kaleci Ali’den döndü. Burak dönen topu boş kaleye gönderdi. 3-1.
cetv8.gif

88’inci dakikada ceza sahasında topla buluşan Şehmus’un vuruşunda top filelerle buluştu. 3-2.
Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.





Anahtar Kelimeler:
YILMAZ BOZKURT
20.10.2013 21:20:29
GÜZEL BİR MAÇ OLDU MAÇIN ANALİZİ Maça ALTAY iyi başladı takım oyunu çok güzel ve maçın başında bir ara pası ile golü buldular .Ortasahamız çok zayıf MİKAİL birşeyler yapmaya çalıştı ileri üçlümüz iyi ŞÜKRÜ çabuk futbolcu her pozisyonda şut atabiliyor tabii ilerde baskı kurmaları gerekiyor FEYYAZ ve BURAK’la ...ve rakip defansa pozisyon ve oyun kurma yetkisi verilmemeli BURAK bu oyuncumuz bugün iyiydi sağ ayağını kullanmalı ... RAMAZANIN yokluğunu hissettik... ALİ KÖSE ‘de güzel pas atabilen bir ortasaha oyuncusu ... HAKAN BOZKURT sakat olmazsa o da bu takımda oynar futbol bilgisi adam eksiltme takım arkadaşını gol pozisyonuna sokma ve rakibin oyununu bozmada yetenekli bir oyuncu inşallah o da Pazarsporda kadroya girer .Pazarspor 15 seneden beri bu sahada ataklarımızı her zaman sol açık mevkiinden bunu çözemedim adam topun yönünü değiştirme denen bir kural var inşallah bu sorun çözülür... AYKUTUMUZ maşallah çabuk bir oyuncu sol bekimiz emin ellerde arada birde çıkışlar yaparak takımı ilerde gol pozisyonuna sokmakta ERDİNÇ zaten takımımızın iskeleti FEYYAZ bu yıl geçen senenin performansının üzerinde top oynuyor fakat ileri üçlümüz çok yoruluyor sürekli uzun toplarla atağı denemememiz gerekiyor ...ancak, öyle ortashada da takımı rahatltacak kabiliyette oyuncumuz yok inşallah devrede alınır .YASİN bugün tecrübesi ile çoğu topları rakipten aldığı gibi hava hakimiyeti bugün iyiydi ERDİNÇLE birlikte ... EVREN’in takıma girmesiyle atak gücümüz arttı 3. Golümüz FEYYAZ’ın ofsayıt pozisyonda yerinde sallanmayıp BURAK’ ın önüne açılan topu BURAK süratı ile 2 kişi arasından sıyrılıp zorda olsa golü attı.. Biz ALTAY’ı yenecek güçtemiydik ?Hayır... peki neden yendik? - Skor 1-1 olunca ve 10-15 dakika içinde gol atamayınca sitrese girdiler ve oyun düzenleri bozuldu 6 kişi sarı kart gördü eğer moralları bozulmasa en az berabere kalırlardı ...(ERSUN YANAL EMENİKEYİ takıma almamasının nedeni olarak ilerde baskı kurmuyor ;defansa yardıma gelmiyor diye bekletiyor ) ... 2. yarı güzel top oynadık galip geleceksek mutlaka 2-1 de değil en az skorun3-1 olması gerektiğini bu maçta yaşamış olduk . ALTAY gibi bir takımı yendiğimiz için sevinelim fakat ne derler !...Havaya girmeyelim ! SEMİH iyi oyuncu fakat kondisyonu iyileşmeli... KALECİLERİMİZ iyi 2. Golde top şehmuza gelmeden çıkıp rakibin pozisyonunu bozabilirdi diye düşünuyorum biraz tereddüt etti galiba neyse zaten 3-1 galip durumdaydık .... Bu bir yorumdur bu soğukta bu maçı izledik böyle yorumu RIDVAN DİLMEN zor yapar(!) Neticede bu bir yorumdur bu sene ilk yorumu yapmış oldum ... yorum yapmak kolay bir iş olmadığını belirtir PAZARSPORUMUZA gelecek maçlarda başarılar dilerken başta maçın mimarı ŞEVKİ TONYALIYA ve teknik ekibe ayrıca kulüp başkan ve yöneticilerine başarılar dilerim . bu 3 puan çok güzel oldu... YILMAZ BOZKURT (pazarsporun eski bir futbolcusu)

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI