PAZARSPOR 10 KİŞİ İLE 3 PUAN ALDI

BAYRAMPAŞA'YI KENDİ EVİNDE SON DAKİKA GOLÜ İLE 1-0 YENEREK KÖTÜ GİDİŞE SON VERDİ

PAZARSPOR-RİZESPOR 2.02.2014 15:47:47 67 0
PAZARSPOR 10 KİŞİ İLE 3 PUAN ALDI
 Pazarspor bugün İstanbul'da Bayrampaşa ile yaptığı karşılaşmayı maçın 39 dakikasına dakikasında 10 kişi kalmasına rağmen Ercan'ın 84.dakika attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.


 Bu sonuçla haftalardır kötü gidişe de son vermiş oldu.

Gökhan TELATAR
İstanbul deplasmanında Bayrampaşa ile karşılaşan Pazarspor 8 haftalık galibiyet hasretini bitirirken ilk deplasman galibiyetini de almış oldu. İlk yarısı her iki takımında ortada oyun sergilediği müsabakada  Pazarspor dan Cabir 84. Dakikada ikinci sarı kart dan gördüğü Kırmızı kart ile oyun dışın da kalırken ilk yarı 0-0 sonar erdi. İkinci yarıda 1o kişi ile mücadele veren Pazarspor yaptığı değişiklikler ilede oyunun kontrolünü ele aldı. 32. Dakikada oyuna giren Ercan Güneri 84. Dakikada düzgün bir vuruş ile Pazarspor’u öne geçirdi. Kalan dakikalar da kontrollü oynayan Pazrspor 8. Haftasında yeniden galip gelirken ilk deplasman galibiyetini de aldı.

Hakemler: Ali Zağlı, Tandoğan Uysal, Osman Gökhan Bilir

Bayrampaşa: Mesut, Barış, Hüseyin, Hayrullah, Mehmet, Ünal, Tufan, Caner, Burak(dk 71 Yasin Hatipoğlu), Taner, Gökhan(dk 90 Hayrullah)

Pazarspor: Onur, Ömer, Mehmet, Nuh, Devrim, Cabir, Mikail, Şükrü,(dk 74 Ramazan) Nezir, Burak(dk 82 Umut), Feyyaz(dk 32 Ercan)

Gol: dk 84 Ercan Güneri Pazarspor





Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı