Pazarspor 1-1 Berabere kaldı

Pazarspor, Bergama Belediyespor karşısında son dakikaya kadar galip getirdiği karşılaşmayı uzatmalarda yediği golle 1-1 berabere tamamladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 22.09.2018 20:15:22 21 2
Pazarspor 1-1 Berabere kaldı

PAZARSPOR: 1- BERGAMA BELEDİYESPOR: 1

STAT: Hopa İlçe - Artvin - Hopa

HAKEMLER: Tarık Güldal, Emrah Uluçay, Selçuk Kaplan

PAZARSPOR: Ceyhun, Aykut, Emrecan, Mert, Egemen, Oktay, Muhammed Emin, Soner (dk.85 Maksut), Reha, Kadir Yılmaz (dk.60 Kazım), Mehmet Aytemiz (dk.46 Oğuzhan)

BERGAMA BELEDİYESPOR: Ferdi (dk.40 Burak), Samet, Hakan, Mehmet Soyarslan (dk.59 Ozan), Muhammed Şamil (dk.79 Furkan), Tufan Deniz, Uğur, Tuncer, Serhat, Mehmet Tatlı, Kaan

GOLLER: Dk.62 Oğuzhan (Pazarspor), dk.90 Furkan (Bergama Belediyespor)

Kaçkar'ın Şahinleri Hopa da oynanan maçta Bergama BLD ile 1-1 berabere kaldı.
İlk yarısı 0-0 eşitlik ile biten maçta Pazarsporun golü 62. Dakikada Oğuzhan dan geldi. Bergama 90+2 de Furkan ile beraberliği sağladı ve maç 1-1 eşitlik ile sona erdi.


Maçın tamamına yakın bölümünde rakibine etkili bir pozisyon vermeyen Şahinler yine basit bir hata ile son dakika kalesinde gördüğü gole engel olamayınca iki puan daha bıraktı.
Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etkili olan Şahinler Emrecan ve Reha'nın kafa şutları ve Mehmet ve Muhammed'in şutları ile skor üretemeyince ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi.


İkinci yarıya İki kanat değişikliği ile başlarken rakip kale dede daha fazla baskıyı arttırdı. 62 dakikada orta sahadan aldığı pas ile sol çaprazdan ceza sahasına yaklaşan Oğuzhan, ceza alanına girmeden öne çıkan kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi.

82. dakikada Oğuzhan'ın ortasında Muhammed kaleci ile karşı karşıya kafa ile topu ağlara yollayamadı. 84. dakikada ikili mücadelede Reha sakatlanarak oyuna devam edemedi. Üç değişiklik hakkını kullandığı için kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. 90+2. dakikada sağ kanat dan gelen ortada Emrecan'a yapılan faule hakem devam deyince aldığı topla ceza alanına giren Furkan kalecinin yanından topu ağlara yolladı. Kalan dakikalar pozisyon üretmeyince Pazarspor İki puan daha bırakarak haftayı bir puan ile kapattı.


Anahtar Kelimeler:
Papilat53
22.09.2018 21:45:07
Pazarspor bu yeteneksiz kadro bünyesiyle daha yükseklere çıkamaz .Ruhsuz futbolcular evinde oynamayan Pazarspor ruhunu hopada bırakmış sanki çok büyük futbolcu olmuşlar gibi orasına burasına dövme EGO’lar tavan size küme düşmek yakışır hadi pazar kümeye..

Haçapitli 02
22.09.2018 21:46:37
Pazarspor gezmeye gideyi hopaya

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı