Pazar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde mali kongre

Pazar Sınırlı Sorumlu 4 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 2013 yılı olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 22.02.2014 14:46:07 45 0
Pazar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde mali kongre
Turan Karahan’ın başkanlığını yürüttüğü kooperatifin toplantı salonunda gerçekleştirilen, Divan Başkanlığını İsamettin Akbaş’ın yaptığı kongreye, Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İbrahim Bengli, Belediye Meclis Üyesi Şaban Cevher ve üyeler katıldı.



Karahan,168 kayıtlı üyeden 85’nin katıldığı mali genel kurulda güven tazeledi.

Toplantının açılış konuşmasını Pazar 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Turan Karahan yaptı. Karahan, “Kooperatifimizin kasasında 545 bin TL paramız bulunmaktadır. Biz bugünlere birlik ve beraberlik içerisinde geldik. Yine aynı şekilde mücadele edersek başaramayacağımız hiçbir engel yoktur' dedi. 

Konuşmanın ardından yönetim kurulu faaliyet ve mali raporları okunarak katılan üyelerin oy birliği ile ibra edildi. 



Daha sonra yeni Denetim Kurulu üyeliklerine Bayram Ataaşık, Uğur Atik Bayraktar ve Ömer Şahingöz oy birliği ile getirildi.

Bu arada mesleğinde 60 yılını dolduran ve halen çalışmakta olan Nevzat Akömür’e İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan tarafından plaket verildi.



Başkan Karahan, yaptığı teşekkür konuşmasında, ilçedeki en etkin kuruluşlardan biri olduklarını ve birlik beraberlik içerisinde bulunduklarını bugün bir kez daha ispatladıklarını ifade ederek, güvenlerinden dolayı üyelerine teşekkür etti. 


















 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI