Pazar İlçe Stadına ödenek çıktı

1 milyon 160 bin lira maddi destek çıkarıldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.10.2013 13:54:54 56 0
Pazar İlçe Stadına ödenek çıktı




Naci GÜVEN
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, “Pazarsporun ikinci lige yükselme mücadelesinin devam ettiği günlerde Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı Beyefendiyi Pazarspor Kulübü tesislerine davet etmiştik. Yapılan kahvaltının ardından incelemelerde bulunup destek vereceğini belirtmişti. Devam eden süreçte Sayın Başbakanımızın ilçemizi ziyaretinde, aynı konuyu iletmiştik. Konunun takipçisi olduklarından dolayı Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirten Kaymakam Aslan, şunları söyledi:
”29 Eylül 2013 Tarihinde yapılan Spor Toto Teşkilatı toplantısında Kaymakamlığımız köylere hizmet götürme planından, ilçe stadının bakımı, onarımı üzerine sunmuş olduğumuz proje kabul edilmiş ve 1 milyon 160 bin lira ilçe stadına tahsis edilmiş. Ümit ediyorum ki bu zeminin en mükemmel bir şekilde yenilenmesine, ayrıca açık türbinin kapatılmasına, kısmen ihale artığı olarak da ödeneklerimiz kalacak olursa ek imalatlar yapmamıza olanak sağlayacağını tahmin ediyoruz. Ne şekilde çalışacağımı belirlemek amacıyla kısa sürede kulüp yöneticilerimiz ile toplantı yapacağız, saha zeminin düzenlenmesinin sezon sonuna kadar bırakılacağı yönünde bir genel kanaatim var. Açık türbinlerin kapatılması ve mümkün olursa ek imalatların yapılması yönünde en hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız, ardından da en hızlı bir şekilde çalışmalarımız başlar diye ümit ediyorum.

Pazarspor yine göğsümüzü kabartacak diye sözlerini sürdüren Aslan, “Takımı mümkün olduğunca yakından takip etmeye çalışıyorum. Sıklıkla zikrettiğim gibi Pazarspor Pazar’ın en önemli marka değerlerinden bir tanesi. Bu yönden Pazarspor’a her Pazarlının, Her Rizelinin sahip çıkması gerekiyor. Çünkü sadece ilçe adına değil il adına da katma değer üreten bir organizasyon. İlk haftalarda biraz nasipsizliğimiz içerde ve dışarıda kolay puan kaybettiğimiz müsabakalar oldu. Ama inşallah Ofspor maçı ile şeytanın bacağını kırdığımıza inanıyorum. Futboldan fazla anlayan bir insan olmasam da, takımın performansı gayet güzel ama gol yollarında takımın ataklarının gol ile sonuçlanmaması gibi bir sorunumuz var gibi görünüyor. Bunu da teknik kadromuz değerlendirip önlemleri alacaktır. İnşallah Pazarspor yine göğsümüzü kabartmaya devam edecektir” dedi.



Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ise gelen bu destek ile stadın çok daha modern bir yapıya ve görünüme sahip olacağını belirterek, “Bu koşullar takımımızın başarısına çok büyük katkılar sağlamasının yanında birçok Ulusal, hat da Uluslar arası müsabakalara da kapımızı açabileceğiz. Bu desteğin gelmesi aşamasında ki katkılarından dolayı Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı beyefendiye, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’a, Valimiz Nurullah Çakır’a, İlçe Kaymakamımız Selçuk Aslan’a, Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ya, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız’a ve emeği geçip katkısı bulunan herkese kulübüm ve camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI