PAZAR GÜNÜ İKİ KARDEŞ KARŞI KARŞIYA!

PAZARSPOR DA NEZİR İLE ALTAY'DA ŞEHMUZ PAZAR'DA KARŞI KARŞIYA GELECEK.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.10.2013 14:04:04 72 0
PAZAR GÜNÜ İKİ KARDEŞ KARŞI KARŞIYA!




Cengiz YILDIRIM


Forvet oyuncu Şehmus Özer, Pazarspor'da forma giyen kardeşi Nezir’le rakip olacak.


İkinci Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü oynanacak Pazarspor-Altay maçı, iki takımda oynayan kardeş golcüleri de karşı karşıya getirecek. Kızılcahamamspor galibiyetiyle zirveye yaklaşan Altay'ın golcüsü Şehmus Özer, Pazarspor'da forma giyen kardeşi Nezir’le rakip olacak.

Üç kardeşinin de futbolcu olduğunu hatırlatan Şehmus, 'Sanica Boru Elazığspor’da oynayan kaleci Zülküf’le daha önce 3, Elazığ Belediyespor’da forma giyen santrfor Saadettin’le 1 kez karşılıklı oynamıştım ama Nezir’le ilk kez rakip olacağız' dedi.

Maçta iki rakip olarak karşı karşıya geleceklerini belirten Şehmus, 'Sahaya çıkınca babamı bile tanımam' diyerek maçla ve kardeşiyle ilgili şunları söyledi:

'Nezir’le konuşmalarımda tecrübelerimi ona aktarıyorum. Bence yeteneklerinin farkında değil. Daha iyi yerlerde olması gerekir. Bu sezon 2 gol attı. Ondan çok şey bekliyorum. Pazarspor maçında kendi adıma kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Biz profesyoneliz, işimiz ne gerektiyorsa yerine getireceğiz. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI