Osman Aşkın Bak ’tan Pazarspor’a Ziyaret

PAZARSPOR-RİZESPOR 8.08.2020 19:19:10 54 0
Osman Aşkın Bak ’tan Pazarspor’a Ziyaret

Cemal Lütfü Kobal

PAZAR-Eski Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, Pazarspor tesislerini ziyaret ederek Pazarspor’un İdari Binasının açılışını yaptı.

Eski Bakan Bak, Pazarspor’un şampiyonluğu kutlayarak, Her zaman Pazar'ın ve Pazarspor’un destekleyicisiyiz” dedi.

Eski Bakan Bak’ı Pazarspor tesislerinde Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, STK Başkanları ve Pazarspor yönetimi karşıladı.

Eski Bakan, Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’a burada Pazarspor Maskesi hediye edildi.

Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, Bakana “2.lig için daha çok çalışma sözü vermiştik ve bunu gerçekleştirdik” dedi. Taşkın, “Öncelikle Kaynaklarımızı artırmaya çalışacağız. Alt yapıya önem vereceğiz. Yapımına başlanan Hemşin deresi kenarında Pazarspor’a tahsis edilen tesisi tamamlama çalışacağız” diye konuştu.

Daha sonra Bakan Bak ve beraberindekiler Pazarspor’un idare binasının açılışını yaptılar. Başkan Taşkın, Bakan Bak’a idari binayı gezdirdi. Çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Pazarspor’un geleceği hakkında Başkan Mustafa Taşkın, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve STK başkanları fikir alışverişinde bulundular.

Taşkın Bakan Bak’a,2. lig de yüklerinin ağır olduğunu, bunun için desteklerinizin gerektiğini belirtti.

Başkan Mustafa Taşkın, “Sporcu transferi için çok para istendiğini, henüz Şampiyonluk pirimini dağıtamadıklarını, Hoca sorununu henüz çözemediklerini, Rizespor’dan destek beklediklerini, bu desteği Milletvekilinden de aynı şekilde beklediklerini, pandemi dolayısıyla kira gelirlerini alamadıklarını, 2. ligde asansör takımı olmak istemediklerini, bunun için daha çok desteğe ihtiyacı olduklarını dile getirdi.

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman YÜKSEL, Pazarspor’a katkı amacıyla eskiden olduğu gibi çay cüzdanlarından bir miktar kesinti yapılması için Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın yardımcı olmasını istedi.

Pazar STK Başkanları ise her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI