Nefes kesen karşılaşmadan Pazarspor son saniye golü ile galip geldi

Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı zirve mücadelesinde 23.12.2101 Cumartesi bugün sahasında karşılaştığı Samsun GSK’yı son saniye golü ile yendi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 23.12.2017 17:32:39 106 0
Nefes kesen karşılaşmadan Pazarspor son saniye golü ile galip geldi

Karşılaşmaya  çok iyi başlayan Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı ilk 15 dakikalık bölümde üstün oyunu ile skor farkını sürekli elinde bulundurdu. Bu bölümlerde dönem,  dönem fark 4–5 sayıya da kadar ulaştı. İlk yarının son 15 dakikalık bölümünde ise baskıyı arttıran Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı farkı 6-7 sayılara kadar çıkardı. İlk yarı 16-11’lik Pazarspor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Pazarspor Bayanlar  maçın 45. Dakikasına 21-15 altı sayı fark ile girdi. Maçın son 15 dakikalık bölümünde Samsun GSK oyunda dengeyi sağlayıp farkı giderek eritmeye başlarken oldukça çekişmeli mücadeleler yaşandı. Son altı dakikaya 25-24’lük skor ile girilirken 25. Dakikada Samsun skoru eşitleyip ardından öne geçti.

Son beş dakikasında nefeslerin kesildiği maçta bir rakip, bir sultanlar öne geçti. Skor Bord  30-30  son 30 saniyeyi gösterirken atak sırası Sultanlarda mola aldı. Molanın ardından son atağı yapan Sultanlar son saniyelerde topu Michaella ile buluşturdu. Defansı üzerine çeken oyuncu  boşa çıkan Tuğba’ ya al da at asistini yaptı. Pozisyonu iyi değerlendiren Tuğba Çiçek düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek son saniye golü ile galibiyeti getirdi.

Maç içersindeki performansı ve attığı goller ile Michaella Eunice Magba, ve yaptığı kurtarışlar ile Kamerunlu yeni kaleci Honore Ngo Batandi karşılaşmaya damgasını vuran isimler oldu. Aldıkları bu galibiyet ile 2. Sırada yer almaya devam eden Sultanlar kaçkar53.com olarak tebrik ediyoruz.

Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı ilk yarının son maçında haftaya deplasmanda Bursagücü GSK ile karşılaşacak.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI