Nazilli Maçı sonu açıklamalar

Nazilli Deplasmanından 2-0 galip ayrılan Pazarspor büyük bir başarı elde etti.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yangın, bir yandan takıma teşekkür ederken,diğer yandan ise maça ilgi göstermeyenlere sitem etti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.04.2014 07:38:14 38 1
Nazilli Maçı sonu açıklamalar
Gökhan TELATAR
Pazarspor da Başkan Hüseyin Yangın ekibimizi alınlarından öptüğünü belirtirken böylesine önemli bir maçta yalnız kaldıkları için de sitem etti. Başkan Hüseyin Yangın 2-0 galibiyetimiz ile biten Nazilli maçının ardından yaptığı açıklamasında,”

İlk olarak geçen yıl Malatya da yaşadığımız şampiyonluk kadar önemli müsabakada sadece Doğan İnce ve Kadir Yurtseven ile beraber açık türbinden maçı izlerken camia tarafından yalnız bırakılmak bizi üzdü. Bu çok önemli müsabakaya yönetimimizin ve camianın daha fazla ilgisini beklerdim. Bu anlamda Kadir Yurtseven’e de bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Yine büyük bir olgun müsabaka ve centilmenlik örneği gösteren Nazilli Belediyespor yönetimine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yine Çamlıhemşinli hemşerimiz; Karadeniz Unlu Mamulleri sahibi Yaşar Gözdaş’a teşekkür ediyorum.
İzlemeyenleri anlayamayacağı ancak bence Pazarspor’un en muhteşem maçlarından birini izledik bu gün. Bu iyi futbol ve harika maç için tüm ekibimi kutluyor alınlarından öpüyorum. Maçın mükemmelliğini 90 dakikanın sonunda Nazilli taraftarının takımımızı ayakta alkışlaması da bizlere bir kez daha gösterdi. Takımımız 2-0 önde olmasına rağmen zaman kazanmaya oynamadan Aslanlar gibi mücadele etmiştir ve tüm izleyenlerin takdirini toplamıştır.
Rakiplerimizin kazanacağını tahmin ettiğimiz bu haftada, bir puanın bile önemli olduğu bu maçtan üç puan ile ayrılmamız gurur verici. Teknik ekibimizi ve Futbolcu kardeşlerimi bir kez daha canı gönülden kutluyorum.
Bu hafta büyük ihtimalle kazanmamız halinde ligde kalmayı garantileyeceğimiz Bugsağspor ile sahamızda karşılaşacağız. İnşallah  taraftarımız ve camiamız gereken desteği esirgemezler. Gönülden Pazarspor taraftarlarını, her şeye rağmen “İNADINA PAZARSPOR DİYENLERİ “ bu önemli maça bekliyorum” dedi.

GÜZEL VE ANLAMLI BİR GALİBİYET OLDU.
Nazilli de 2-0 kazandığımız zorlu müsabakanın ardından Teknik Direktörümüz Hasan Çelik yaptığı açıklamasında,” Hafta içersinden itibaren çok iyi hazırlandık. Daha önceden izlediğimiz rakibimizin açıklarını tespit etmiştik ve çalışmalarımıza bu yönlerde ağırlık verdik. Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk ilk dakikalardan itibaren etkili oynadığımız ve bir çok pozisyondan faydalanamamamıza rağmen 2-0 kazandığımız bu müsabakada sporcu kardeşlerim tüm güçleri ile mücadele etmişlerdir. Onları bu özverili mücadelelerinde dolayı teker, teker alınlarından öpüyorum ve teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız Bugsaş maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bu maçta da her zaman olduğu gibi taraftarımızı arkamızda görmek istiyoruz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
pazarlı
21.04.2014 19:27:09
sayınbaşkan:yönetimin zaafısizdenolsagerek,pazarlıları suçlaman yanlıştır.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI