Milli Takımı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş uğurladı.

U 19 Rafting Milli Takımı Yeni Zelanda’da yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonası için bu ülkeye hareket etti

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.11.2013 20:01:01 19 0
Milli Takımı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş uğurladı.




U 19 Rafting Milli Takımı Yeni Zelanda’da yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonası için bu ülkeye hareket etti. Milli Takımı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş uğurladı.

Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyonu’na bağlı U19 Rafting Milli Takımı Ardeşen’de düzenlenen 10 Kasım törenlerine katıldı. Tören sonrası Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş takıma başarılar dileyerek Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Raftingten Sorumlu Asbaşkanı Fikret Yardımcı’dan son hazırlıklarla ilgili bilgiler aldı.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Raftingten Sorumlu Asbaşkanı Fikret Yardımcı burada yaptığım açıklamada “Ardeşen ve Rize’deki kampımız çok iyi geçti. Takımımızın morali çok yüksek. İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gidiyoruz. İnşallah alacağımız güzel sonuçlarla bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz.” Dedi.

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ise yaptığı açıklamada “Ben Milli Takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, güzel sonuçlarla dönersiniz.” Temennisinde bulundu.

Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyonu’na bağlı U19 Rafting Milli Takımı, Yeni Zelanda’da yapılacak olan Dünya Rafting Şampiyonası için Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan Recep Yazıcıoğlu Rafting Tesisleri’nde ve Rize merkezde kamp çalışmalarını sürdürmüştü. 10 Kasım tarihine kadar Rize’de çalışmalarını sürdüren olan milli takım Yeni Zelanda’ya hareket etti. Genç milliler 100’ü aşkın ülkenin katılacağı şampiyonada Türkiye’ye kupa ile dönmeyi hedefliyor.

Haber-Foto: Mustafa ÖZYANIK-GELİŞİM TV

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI