Lomana Lualua 'Kazanacağız'

Kurtuluş savaşımızda onların desteğine çok ihtiyacımız var. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz. Sezon sonunda ligde kalacağız' diye konuştu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.03.2014 13:17:47 40 0
Lomana Lualua
Çaykur Rizespor'un Demokratik Kongolu yıldızı Lomana Lualua,“Bize inananları, bizde lig sonunda mahcup etmeyeceğiz” dedi.


“Beşiktaş ile oynayacağımız önemli maçta taraftarımız bizim için büyük bir güç olmalı” diyen golcü oyuncu, “Kurtuluş savaşımız da taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var” dedi

YENİ SAYFA AÇTIK
Çaykur Rizespor'un yıldız futbolcusu Lomana Lualua, iddialı açıklamalarda bulundu. Antalyaspor karşılaşmasının 2. yarısında oyuna giren ve alınan galibiyette önemli rol oynayan tecrübeli oyuncu, Galatasaray beraberliğinin ardından deplasmanda Antalyaspor yenerek yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

Antalyaspor karşısında ilk yarıyı mağlup kapattıklarını belirten Lualua, “2. yarıda ise müthiş bir mücadele örneği sergiledik. Takım arkadaşlarım ile birlikte elimizden gelen her şeyi yaptığımızı düşünüyoruz. Bu galibiyet bize güven ve moral verdi' dedi.

İHTİYACIMIZ VAR
Yola sağlam ve emin adımlarla devam edeceklerini ifade eden Lomana Lualua, 'Lig'de 10 maç kaldı. İllaki puan kayıpları, beraberlikler, mağlubiyetler olacaktır ama biz elimizden geldiği kadar puan kayıplarını en aza indirmeye çalışacağız.

Çünkü zaman daraldıkça ligin sonu yaklaştıkça şartlar daha da zorlaşır. Antalyaspor galibiyetiyle iyi bir hava yakaladık. Bunun devamını getirip galibiyet serisi yapmak zorundayız. Şimdi sahamızda üst üste oynayacağımız maçların ilkinde Cumartesi Beşiktaş ile karşılaşacağız.

Bu önemli maçta taraftarımız bizim için büyük bir güç olmalı. Kurtuluş savaşımızda onların desteğine çok ihtiyacımız var. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz. Sezon sonunda ligde kalacağız' diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI