Kazanırsak rahat ederiz.Kaybedersek kötü olur

KAZANMAYA MECBURUZ

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.03.2014 13:30:44 13 0
Kazanırsak rahat ederiz.Kaybedersek kötü olur
Çaykur Rizespor, Eskişehirspor karşılaşmasına odaklandı. Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Eskişehirspor maçına dönüm gözüyle baktıklarını söyledi.

Lig'de 9 maç kaldığını ve hepsinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Tütüneker, 'Sahamızda üst üste Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadık ve bu iki maçtan 2 puan aldık. Bu kritik maçlardan puanlarla ayrıldığımız için mutluyuz.

Son 3 maçımızdan 5 puan aldık ve ben bunun iyi olduğunu düşünüyorum. Lig'de makas her geçen hafta daralıyor. Şimdi önümüzde sahamızda Eskişehir ile oynayacağımız çok önemli bir maç daha var' dedi.

BAŞARACAĞIZ
Lig'de üst üste 2 maç kazananın ya da kaybedenin farklı yerlere geldiğini ifade eden Tütüneker, 'Büyük takımlara karşı oynayıp puan aldık.

Cumartesi günü sahamızda konuk edeceğimiz Eskişehirspor bu lig'in en önemli takımlarından bir tanesi. Güçlü rakibimizi kendi sahamızda yenmeye çalışacağız.

Bu maçı kazanırsak biraz olsun rahat bir nefes alırız ama ben bu lig'de rahatlama olacağını düşünmüyorum. Tam tersi çok zor maçlar gelecek.

Çıkışımızı sürdürmek için bu karşılaşmayı kazanmak zorundayız. Bunu da taraftarımızın desteğiyle başaracağız' diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı