Kayseri'ye gittiler

Kafildede son antrenmanda sakatlanan Engin Baytar yer almadı. Florin Cernat ile Mutumba ise yabancı sınırlaması nedeniyle kafileye dahil edilmedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.04.2014 20:09:29 30 0
Kayseri
Spor Toto Süper Lig'de 12 Nisan Cumartesi deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, Kayseri'ye gitti.

Yeşil-mavili ekip, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yaptığı antrenmanla Rize'deki hazırlıklarını tamamladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı kaydedildi.

İdman sonrası THY'ye ait uçakla Trabzon Havalimanı'ndan Kayseri'ye giden 20 kişilik kafile, daha sonra kamp yapacağı otele geçecek.

Kafildede son antrenmanda sakatlanan Engin Baytar yer almadı. Florin Cernat ile Mutumba ise yabancı sınırlaması nedeniyle kafileye dahil edilmedi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı, hareket öncesi yaptığı açıklamada, Kayserispor deplasmanından puanla dönmek istediklerini belirterek,

'Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor karşısında aldığımız mağlubiyet moralimizi bozdu ama alt sıralarda bulunan takımların kaybetmesi biraz olsun rahatlamamızı sağladı.

Ligin sonunun hiç kolay olmayacağını gösteriyor. Her maç artık büyük final. Kayserispor da alt sıralardan kurtulmak için büyük çaba harcıyor.

Her iki takımın da galibiyete ihtiyacı var, çok zor bir maç olacak'
dedi.

Baltacı, son antrenmanda sakatlanan Engin Baytar'ın kadrodan çıkarılmak zorunda kaldığını, şanssız sakatlıkların peşlerini bırakmadığını sözlerine ekledi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI