KARADENİZİ TEMSİL EDECEK

. Çaykurspor ve Rize Belediyespor ilimizi Karadeniz Bölge şampiyonasının ardından,Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazanan takım olmuşlardı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.02.2014 12:53:12 10 0
KARADENİZİ TEMSİL EDECEK
2013-2014 Sezonu Rize 1. Amatör Ligi U-19 Rize Şampiyonu takımlarından olan Çaykurspor TFF. tarafından grop merkezler açıklanacak olan Karadeniz Bölge Şampiyonluğu müsabakalarının yapılacağı şehirdeki hazırlık çalışmalarına ararlıksız devam ediyor. Çaykurspor ve Rize Belediyespor ilimizi Karadeniz Bölge şampiyonasının ardından,Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını  kazanan takım olmuşlardı.

            Bu sezon A Grubunda  mücadele eden Çaykurspor Kulübü takımı Play-Off grup müsabakalarında gruplarında şampiyon olan rakipleri  Pazarspor, Ardeşenspor, Rize Belediyspor takımlarıyla Play-off oynayan Çaykurspor U-19 takımı, Rize Belediyespor ile birlikte şampiyonluğa yükselen takım oldu. Rize'yi U-19 Karadeniz Bölge Şampiyonasında temsil etme hakkını bu sezonda elde eden, Çaykurspor Takımın Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu ve Antrenörü Abdurrahman Serdar yaptıkları ortak açıklamada,  'Çaykurspor Kulübü olarak üst üste dört defa Rize Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki yıl önce takımımız Karadeniz Bölge Şampiyonu olarak Ordu ilinde oynanan maçlarda bölge şampiyonu olmuştur. Araka arkaya bu sezonki şampiyonluğun ardından dört defa Rize Şampiyonu olan takımımız, iki yıl önce Sivas İlinde yapılan Türkiye Şampiyonluğuna katılma başarısını elde etmiş ve son anda şampiyonluğu kaçırmıştı. Bu yıl yine hedefimiz iki yıl önce Türkiye Şampiyonluğu olarak yakaladığımız başarıyı elde etmek ve bu dönem Türkiye Şampiyonu olarak Rize'ye dönmektir. İlerki aylarda TFF tarafından açıklanacak olan maçların yapılacağı il ve tarihlerde rakiplerimizle yapacağımız karşılaşmalardan  başarıyla çıkarak, Türkiye Şampiyonluğu kupasını 5 farklı spor branşında yıllardır alt yapı başta olmak üzere Rize sporuna önemli katkılar ve sporcular yetiştiren Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İmdat Sütlüoğlu'na ve Rize'mize Şampiyonluk kupasını hediye etmek ve şampiyonluğu kazanmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlimizin diğer bir şampiyonu olan kardeş takım Rize Belediyespor'a da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz. 'dediler.Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI
 
  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı