İstanbul’da PAZARSPOR Toplantısı

İstanbul’da PAZARSPOR Toplantısı

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.12.2019 08:41:18 138 0
İstanbul’da PAZARSPOR Toplantısı

TFF 3.Lig 3.Grupta Mücadele eden Pazarspor 2019-2020 sezonunda ligde gösterdiği üstün başarı yanında Pazar İlçesinde ve İlçe dışında bulunan İş Adamları, bürokratlar ve vatandaşlardan tam destek alıyor.

Başkan Mustafa Taşkın bir süre önce İstanbul’da ziyaret ettiği iş adamlarıyla toplu Yemekte biraraya geldi.

Yemek İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği ev sahipliğinde organize edildi.

Pazarspor ’un konuşulduğu yemeğe, Pazarspor İnteraktif Medya Sorumlusu eski sporcu Talat Günday, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Alimoğlu, Polat Kamberoğlu, Pazarspor Muhasibi Ahmet Hekim, İş Adamları Recep Müftüoğlu, Abdullah Çakmak, Cengiz Tabak, Rasim Atabey, Rasim Akar, Uğur Gülek Balta, Er Denizcilik Cihan Ergenç, İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Atar, İbrahim Karabekir, Ali Biber, Mustafa Kemal Balta, Oursal Başkan Hüseyin Yangın toplantı için İzmir’den gelerek iştirak etti. Ve Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın katıldı.

Yemekli toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Talat Günday “ Pazarspor ‘un ilk yarı değerlendirilmesi, ikinci yarıda aynı başarı ve hatta daha da yukarılara çıkabilmek için nelerin yapılması gerektiğini, Pazarspor’u Pazar halkının sahiplenmesi için neler yapılmalıdır? Tesislerin biran önce tamamlanması konularını ele aldıklarını” ifade etti.

Günday “Burada çok önemli bir önemli konuyu da katılımcı arkadaşlarımızla görüştük. Altyapı tesislerini Sivil Spor Akademisi’ne dönüştürmeyi planlıyoruz. Bu suretle “PAZAR SPOR KENTİ” olma özelliğini TESCİL etmiş olacağız. Pazarspor, Pazar’ın en büyük değeridir. Kültür ve Sosyal yönden ülkemiz genelinde söz sahibi olmuş ender kulüplerden biridir. Mücadele yaptığımız rakiplerimize baktığımızda bu kulübün neleri başardığını göreceğiz. Trabzon’dan, Erzurum’a sahil bandında köklü bir takımız. Bu duruma kolay gelinmedi. Emeği geçenlere ve yemeğe iştirak edip bizimle birlikte Pazarspor’a her türlü desteği bugüne kadar esirgemeyen işadamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI