İş Adamı Rasim Atabey’den Pazarspor’a Yemek

İş Adamı Rasim Atabey’den Pazarspor’a Yemek

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.02.2020 09:15:13 490 0
İş Adamı Rasim Atabey’den Pazarspor’a Yemek

Ali Akyıldız

Pazar Günü oynayacağı Yeşilyurt BLD maçının hazırlıklarına devam eden Pazarspor önceki dönem Yönetim Kurulu üyelerinden İstanbul’da ikamet eden Pazarlı İnşaat Mühendisi İş adamı Rasim Atabey Sporculara yemek ikramında bulundu.

Pazar Minerva Otelde yapılan yemekli organizasyona Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Ekip ve Futbolcularımız iştirak etti.

Başkan MustafaTaşkın Her zaman yanımızda bulunana ve desteklerini esirgemeyen Rasim Atabey'e, bizlere, teknik heyetimize ve sporcularıma düzenlemiş olduğu bu güzel yemekli organizasyon için teşekkür ediyorum ”dedi. Taşkın, Takımımız emin adımlar ile gidişatını sürdürürken dostlarımızı yanımızda görmek bizleri sevindiriyor. Kendisine ve bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan'ımız Ahmet Basa ‘ya ve tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı

Rasim Atabey; “Genç bir kadro ile Pazarspor’umuz tarihinin başarılı sezonlarından birini daha yaşıyor” dedi.

Atabey Yönetim, takım, taraftar ve halkımızın birlikteliği bu başarıyı hep beraber getiriyor. İnşallah bu çıkış devam edecek ve sezon sonu daha güzel başarılar gelecektir' açıklamalarının ardından sporculara “Futbolcu arkadaşlarımdan bir şikâyetim var” dediğinde ortalık birden dikkat kesildi. Atabey, Arkadaşlar karşılaşmalarda biz doksan dakika türbinlerde zor duruyoruz. Kalbimiz neredeyse yerinde çıkacak, şu golü biraz erken atın ” sözü salonda gülmelere ve alkışlara neden oldu.

Ahmet Basa; Bu sezon takımımız gayet başarılı bir sezon geçiriyor. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz ve her zaman destekçisiyiz. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yere ulaşıp ikinci lige çıkacağız' dedi. Başkan Basa yemeği düzenleyen iş adamı Pazarlı Rasim Atabey’e de teşekkür etti.

Kadir Kar; Sezon başından itibaren kurduğumuz bir hayalimiz var ve o hayalin peşinde çalışmalarımızı ve mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonunda tüm camiamız ile beraber hayalimiz gerçeğe dönüşür. Desteklerinden ve bu güzel organizasyonundan dolayı İş adamı Rasim Atabey başta olmak üzere herkese arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum' dedi.

BAŞKAN TAŞKIN-BELEDİYE BAŞKANI BASA-İŞ ADAMI RASİM ATABEY-HOCA KADİR KAR'IN AÇIKLAMALARI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI