İKİ TARAF İÇİNDE ÖNEMLİ KARŞILAŞMA.

TAKIMDA EKSİK YOK.TAM KADRO SAHADAYIZ.

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.10.2013 13:31:31 30 0
İKİ TARAF İÇİNDE ÖNEMLİ KARŞILAŞMA.


Pazarspor'da teknik direktör Şevki Tonyalı, hafta ortası sahalarında 4-2 kazandıkları Bozüyükspor maçı sonrası futbolcuların moralinin yerinde olduğu belirterek, İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasına bu moralle çıkacaklarını söyledi.

Tonyalı, İskenderun Demir Çelikspor maçının kendileri açısından olduğu kadar, onların açısından da bir o kadar zorlu geçeceğini belirterek,
“Amacımız İskenderun’dan kesinlikle puanla dönmek. Çünkü bizde bunu yapabilecek güç ve potansiyel var. Bu kararlılıkla mücadele edersek deplasmandan istediğimiz sonuçla döneceğimize şüphem yok. Buradan alacağımız 3 puanla çifte bayram yaşamak istiyoruz” dedi.
 Alınan son galibiyetle takımının moral ve motivasyonu en yüksek seviyede olduğunu kaydeden Tonyalı,
“Pazarspor olarak ligdeki yerimizi beğenmiyoruz. Alacağımız puan ve puanlarla Pazarspor biraz daha üst sıralara çıkacaktır. Haftalar ilerledikçe Pazarspor ortaya koydukları futbolla herkesin beğenisini kazanacak, alkışlanacak ve layık olduğu yere yükselecektir. Alacağımız başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. İskenderun’da sahaya galibiyet için çıkacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz. “şeklinde konuştu.

Tonyalı, bu karşılaşmada eksik oyuncuları bulunmadığını da sözlerine ekledi

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI