Hentbol'da istenmeyen olay yaşandı

Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nde deplasmanda Kastamonu Üniversitesi Ayyıldız Gençlikspor’u 25-36 farklı mağlup eden Pazarspor’a saldırıda bulunuldu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.03.2014 20:37:15 198 0
Hentbol
Pazarspor, her iki devresinde de üstün oynadığı karşılaşmanın son bölümlerinde genç oyuncularına yer verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 12-17 Pazarsporlu sultanların üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezonun ilk yarısında üç sayı ile yenildiği Kastamonu Üniversitesi Ayyıldız Gençlikspor’u Kastamonu’da oynadıkları maçta 11 sayı farklı kazanan mavi beyazlılara farklı yenilgiyi kabullenemeyen Kastamonuspor’un 6 numaralı oyuncusu Pazarspor oyuncusu Tülin Pune’nin gözüne kasti yumruk attı. Akabinde de yine dövmek amaçlı kaleci Milica Miloseviç’innın üzerine yürüdü ve kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Yapılan olaylara itiraz etmesi üzerine de bu kez hakem ikilisi gereksiz yere Teknik Direktör Fatma Badoğlu’nu kırmızı kart ile oyun alanı dışına gönderdi. Maçın ardından oyuncu Tülin Pune’nin tedavisine devam edildi.

Pazarspor: Nazan 5, Neşe, Melda, Emel 2, Sevda, Tuğba 4, Merve, Milica, Ümran, Aslı, Yağmur 2, Gülsün 7, Tülin 5, Buket, Hatice 11, Gülsüm.












Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI