HENTBOL DA İLK İMZAYI BÜŞRA ATTI

Yeni sezon için Ağustos ayından itibaren hazırlıklara başlayacak olan Pazarspor Bayan Hentbol takımı ilk transferini yaptı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.07.2014 19:33:10 24 0
HENTBOL DA İLK İMZAYI BÜŞRA ATTI
Sezon hazırlıkları öncesi kadrosunu oluşturmaya da başlayan Hentbol takımı ilk transferini Büşra Karabıyıkoğlu ile gerçekleştirdi.

Geçen yıl Van Gençlikspor takımının formasını giyen 1991 doğumlu oyuncu Pazarspor Bayan Hentbol takımı ile bir yıllık anlaşma imzaladı.

 Büşra bu yıl Pazarspor’u şampiyon yapmak için tüm güçleri ile çalışacaklarını dile getirdi.

Pazarspor salon sporlarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Üst,” Yeni sezon için transferlere hayırlısı ile başladık ilk transferimizi Büşra ile yaptık ve kısa sürede başka anlaşmalarda gerecek. Hem görüşmede olduğumuz hem de Prensipte anlaştığımız oyuncular var onlara da imzaları attırıp inşallah şampiyonluğa aday bir kadro oluşturacağız” dedi.
Teknik Direktör Fatma Badoğlu,” Büşra ile ilk transferimizi gerçekleştirdik görüşmeler devam ediyor kısa sürede yeni transferlerimizde gelecek. Ağustos ayı itibarı ile de salona girip çalışmalara başlayacağız. İlk bölümü kondisyon ağırlıklı çalışmaların olacağı sezon hazırlıklarımızda ikinci bölümde teknik taktik çalışmalara ve hazırlık müsabakalarına yer vereceğiz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI