Hentbol Bayan takımına Sivas öncesi moral ziyareti

Türkiye Kupası maçı için Sivas’a gidecek olan Pazarspor Bayan Hentbol takımının bugün ziyaretçileri vardı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 11.09.2014 08:42:50 51 0
Hentbol Bayan takımına Sivas öncesi moral ziyareti
PAZAR-(Kaçkar53)Kapalı Spor Salonunda yapılan idmana İlçe kaymakamı Selçuk Arslan ve Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa,Pazarspor Yönetim Kurulu üyeleri Doğan İnce ve Birol Kılıç ile beraber takımı Sivas’a uğurlamadan once Başarılar dilediler.

Sivas’ta Cuma günü oynayacak olan ilk maç için hareket edecek olan Bayanlar Hentbol takımının son idmanında Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa da yalnız bırakmadı.

İlçe Kaymakamımı Arslan.” Pazarsporumuz Türkiye liglerinin belirili gurplarında Futbol ve Hentbol branşların da profesyonel olarak yer alıyor. İlçemizin gurur kaynağı, göz bebeğimiz bu anlamda da gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. Maçlar başladığın daha da görülecektir Hentbol branşında özellikle bayan izleyiciler tarafından ilgi çekmeye devam ediyor.

Yörede. geçen yıl iyi mücadele edip istediğimiz noktaya ulaşamasak da bu sene inşallah hedefe ulaşacağız.
Bizde imkânlarımız doğrultusunda sizlere destek olmaya çalışacağız. Sizlerin istekleri ve bizlerin desteği ile de Pazarpor’un Süper lige ulaşacağını ben hissediyorum.

Sivas’ta düzenlenen Türkiye kupası maçı içinde başarılar diliyorum fazla zorlanmadan istediğimizi alacağımızı ve lehimize sonuçlanacağını tahmin ediyorum ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Basa,” Takımımız inşallah bu yıl süper lige çıkar. Bizlerde elimizden geldiğince imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışacağız” dedi.

Kaymakam Aslan ve Belediye Başkanı Basa ziyareti esnasında teknik direktör Fatma Badoğlu yeni transferleri tanıtırken, bu yılki kaptanlar da belli oldu. Birinci Kaptanlık görevine Sıdıka Kurban getirilirken, 2. Kaptanlığa da Milica Miloseviç getirildi.dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI