HASAN ÇELİK TESİSLERİ GEZDİ.

PAZARSPOR HOCASI VE YARDIMCILARI İLE BUGÜN PAZARA GELDİ.TESİSLER GEZEREK YÖNETİMLE TANIŞTI.

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.12.2013 20:11:11 47 0
HASAN ÇELİK TESİSLERİ GEZDİ.

Gökhan TELATAR
Devre arasında anlaşmaya varılan Teknik direktör Hasan Çelik Pazar’a gelip çalışmalara başladı.

Bu gün ekibi ile Pazar’a gelerek tesisleri gezdikten sonra  yönetim ve sporcular ile tanışan Pazarspor Teknik direktörü Hasan Çelik  yarın ilk idmanına çıkacak.

Çelik’in yardımcı hocalığını Serdar Gökmen, Kaleci Hocalığını Halit Matlı maç analizatörlüğünü ise Murat Baytaroğlu yapacaklar.

Hasan Çelik yaptığı açıklamada,” tekrar Pazar’a gelmek çok güzel, Pazar’ı çok seviyorum burada güzel günlerimiz geçti. İnşallah ikinci dönemde Pazarsporu istediğimiz yere taşımak için mücadele edeceğiz. Tabiki bunu tek başıma yapamam, Yönetimimiz sporcu kardeşlerimiz ve taraftarımızla beraber bunu başaracağız.

Öncelikli amacımız takımın ligde kalmasını sağlamak, ondan sonrada taraftarın beğeneceği keyifli bir takımı taraftara izlettirmek.

Ayın dördüne kadar Pazar da çalışacağız sonra Antalya kampıyla hazırlıklarımız devam edecek ve lige bomba gibi girmek istiyoruz.

Transfer de görüşmekte  olduğumuz futbolcular var takımın durumunu değerlendireceğiz.

Lig devam ettiğinden ve transfer sezonu başlamadığı için de o konuda şimdilik net bir şey söyleyemiyoruz ama bu lige, bu takıma layık olan sporcuları takıma kazandıracağız.


Takımı izlediğimiz maçlar oldu kadromuzu  tecrübeli oyunculara sahip bir takım olarak gördüm.

Bu ligde Pazarspor dan daha kötü takımlar var, sporcu kardeşlerimizle beraber birlik, beraberlik sevgi ve saygı içersinde tecrübelerimizi aktarıp, sahalarda yapacağımız çalışmalar ile en iyi şekilde bir an önce üst sıralara tırmanmak için mücadele edeceğiz”
dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI