Hakan Tecimer Resmen Pazarspor'a

Yangın '06.08.2016 Cumartesi (bugün) oynayacağımız 15 Temmuz demokrasi kupası Pazarspor-Hopaspor maçına da tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu müsabakada takımımızın da ilk halini görüp, ilk şifrelerini çözme fırsatı elde edebilir

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.08.2016 14:23:08 26 2
Hakan Tecimer Resmen Pazarspor
Pazarspor Teknik Direktörü Hakan Tecimer resmi imzasını attı.

Başkan Hüseyin Yangın,” hocamız ve ekibine Pazarspor camiasına bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Yaklaşık bir ay kadar önce anlaşmıştık zaten ama şimdide resmi imzamızı attık. Daha önce bir çok değerli hocamız ile çalıştık ama bana da ilk defa bir hocamızla beraber sözleşme imzalama fırsatı oldu.

Hocamızın da Teknik adam olarak ilk defa bir profesyonel sözleşme imzası. Kendisine de bize de hayırlı olmasını diliyorum.

Hocamızı anlatmaya fazla gerek yok Futbolculuk yaşamında Fenerbahçe, Rizespor gibi bir çok büyük kulüp de görev yapmış. Antrenörlük hayatında da Milli takımlarda, yine Fenerbahçe de ve bir çok kulüp de görev almış ve başarılı olmuş hocamızın Profesyonel yarışmacı bir kulüp de ilk defa görev alıyor olsa da başarılı olacağına inanıyorum.

Kendisi için de, bizim içinde kolay değil ama çalışarak, inanarak başaracağına inanıyorum. Bu anlam dada hedefleri de vardır hocamızın bu ligde de daha üst ligler dede başarılı olacağına inanıyorum.

Geçmişte bu başarıyı yakalayan bir çok hocamız süper lig dahil bir çok liglerde görev yaptı. Kendi bölgemizin çocuğu olması nedeni ile başarılı olmasını daha fazla istiyorum. Camiamız, taraftarlarımız hocamızın arkasında olsun başarı yansıyacak ve kendiliğinden gelecektir. Geçen yıl üzdüğümüz taraftarlarımızı, bu yıl iyi mücadele ederek sahada iyi futbol oynayan bir takım yaratarak gidereceğiz.

Taraftarı türbine çeken bir takım yaratmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ben hocalarımıza sporcularımıza ve camiamıza başarılar diliyorum, inşallah sezon sonunda hedeflerimize ulaşmamıza Allah yardımcı olur diyorum.

Hakan Tecimer;” Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bize güvenip bu görevi verdikleri için teşekkür etmek istiyorum.

İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum, biraz genç bir takım kurduk hazırladık. Çalışmalarımız devam ediyor. İlk kampımızı tamamladık bu günkü maçtan sonra yarın ikinci kampımıza gideceğiz ardından da Pazar’a gelip maç haftasına gireceğiz.

İnşallah iyi bir sezon geçiririz iyi futbol oynarız düşüncemiz o çalışmalarımızda o doğrultuda. Taraftarlarımızın müsabakalarda zevkle izleyeceği iyi bir takım izlettireceğimizi düşünüyorum. Tabiî ki bunun sonunda hedef var, hedef olmadan heyecan olmadan hiçbir şey yapamazsınız.

Bunun tüm ekip olarak bilincindeyiz, tüm takımlar sezona şampiyonluk için başlar ama bunu sporcular maçlar başlayınca kendileri belirler. Oynadıkları futbolla heyecan duyarak, inanarak gerisini kendileri başarırlar. Kendileri iyi bir takım olduklarına inanır ve sahaya yansıtırlarsa o şampiyonluğa giderler ve hedefe ulaşırlar. Bu doğrultuda bizde çalışmalarımızı yapacağız.

Bu benim 3. Ligde profesyonel olarak ilk çalışma dönemim. Bundan önce Milli takımlarda Fenerbahçede, alt yapılarda çalıştım. Sariyer de, Rizespor da yine yardımcı hoca olarak görevlerim oldu ama tek sorumlu olarak bu sene Pazarspor da ilk çalışmamız. Herkese tekrar çok teşekkür ediyorum inşallah iyi bir Pazarspor izlettireceğiz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
gurbet535353
10.08.2016 00:46:10
maçı izledik futbol adına bişe yok bidefa hoca oturmuş taraftar gibi maç izliyo sankı takımın hocası deyil kendini barselona hocasımı sanıyo inşAllah iii olur ama tahmin etmiyorum yeni futbolcular birbirinden haberi yok belkide hocada şaşırmış izliyodur..

karikatür
10.08.2016 15:55:08
sayın yangın diyer hocaların ve pazarlı futbolcuların arkasında olduğunu keşke söylese demekki hocalarıve yerli futbolcuları kendi eliyle yolluyo deneck söz yok aslında çok seyi de var da

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı