Genel Müdür Sütlüoğlu bayramlarını kutladı

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu 6 branşta profesyonel ve Amatör olarak 1996 yılından bu yana yüzlerce profesyonel sporcu yetiştiren, güreşte ve judoda ülkemize ve Rize'mize Olimpiyat v

PAZARSPOR-RİZESPOR 30.07.2014 18:26:48 30 0
Genel Müdür Sütlüoğlu bayramlarını kutladı
Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Sütlüoğlu, Çaykurspor Anatamir Sentetik futbol sahasında gerçekleşen ve 5 ayrı spor kategorisinde yüzlerce sporcunun katıldığı bayramlaşama töreninde, Rize ve Çaykur adına yurt içi ve yurt dışında katıldıklardı Uluslararası bir çok müsabakada son yıllarda elde etmiş birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerinden dolayı sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, 'Çaykurspor kulübü olarak dördü profesyonel ve biri amatör futbol olan sportif faaliyetlerimizin toplamında 500 sporcuya eğitim vermekteyiz. kulübümüz başta grekoromen güreş olmak üzere çok sayıda olimpiyat ve Avrupa şampiyonluğu elde etmiş sporculara sahiptir. Güreş tesislerimiz, rafting ve kano tesislerimiz ve amatör futbol tesislerimizde 2000'lı yıllarda bu yana Rize'miz adına yüzlerce profesyonel sporcumuzu yetiştirerek hem şehrimize, hem de ülke sporumuza kazandırmaya daha yoğun bir şekilde devam edeceğiz. İnşallah şehrimizin ve ülkemizin ismini Uluslararası müsabakalarda duyuracak ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekerek istiklal marşımızı söyletecek çok sayıda sporcu yetiştirmek için yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu mübarek bayramda her yaştan genç sporcularımızla bayramın ikinci günü bir arada olmaktan büyük sevinç duydum. Bu genç sporcu kardeşlerimizin ve sporcu çocuklarımızın ailelerinin ve kendilerin bayramını candan tebrik ediyorum. Spor branşlarımızın altyapılarından bu zamana kadar Çaykur Rize sporumuza ve diğer spor branşlarına kazandırdığımız genç sporcuları daha fazla kazandırmaya devam edeceğiz. 'dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykruspor Kulübü Başkanı İmdat Sütloğlu, yönetici, antrenör ve yüzlerce Çaykurspor'lu sporcuyla bayramlaşma da onlara, çikolata, didi soğuk çay içeceği ikram ettikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Bayram Ali Kavalcı/ Fotoğraflar :Mehmet Kaptan Erbaş
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI