FIRTINADAN ÇIKACAĞIZ

FIRTINADAN ÇIKACAĞIZ

PAZARSPOR-RİZESPOR 7.02.2014 10:32:32 20 0
FIRTINADAN ÇIKACAĞIZ
Takımını 14 haftadır fırtınayla mücadele eden bir gemiye benzeten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Fırtınayla mücadele eden geminin lideriyim. Bu zorlu süreçte bizi inançlı kılan oyuncularıma duyduğum güven” dedi.

Süper Lig’e 5 yıl aradan sonra ‘merhaba’ diyen Çaykur Rizespor, sezona da iyi başlamış ve ilk 5 haftada topladığı puanlarla ligde ikinci sıraya kadar yükselmişti.

Bu güzel başlangıcın kesinlikle tesadüf olmadığını dile getiren teknik direktör Rıza Çalımbay, yaşanan sakatlıklarla bugünlere gelindiğine dikkat çekti.

“Bu süreç benim ve ekibimin sezon başında öngördüğümüz ve yönetimle paylaştığımız ama yeterli tedbiri alamadığımız bir anlayışın sonucu” diyen Çalımbay, “O nedenle bir futbol takımını makine olarak görmemek lazım, hele sporcuları hiç.

Ancak şimdi anlaşmayı sağladım, al sana 2-3 futbolcu takımı motive et, oynat; yukarda saydığım nedenlerden ötürü öyle hemen olmuyor.

Bende çok isterim birinci gün aldığım futbolcu ikinci gün bana maç kazandırsın, takımla sanki yıllardır berabermiş gibi davransın. Futbol bir takım oyunu; profesyonelliğinde bir adaptasyon süreci var” sözlerini sarf etti.

Taraftara övgü yağdırdı
Karadeniz temsilcisine imza attığı zaman kendisine bir hedef belirlediğini açıklayan tecrübeli çalıştırıcı, “Zorlu haftalar yaşıyoruz ve bu zorlu süreçte bizi inançlı kılan Oyuncularıma duyduğum güven.

Taraftarımızın bana olan güveni, sevgisi ve desteği. 14 haftadır fırtınayla mücadele eden geminin lideriyim. Bu fırtınadan ekibimle, özel yeteneklere sahip, güçlü arzulu futbolcularımla beraber çıkacağız.

Bunun için de yılmadan cesaretle çalışacağız” dedi. Çalımbay ayrıca ilişki yönetiminde her türlü sorunu, problemi medeni bir şekilde yüz yüze konuşarak, çözmeyi tercih ettiğini sözlerine ekledi. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI