Eyüp Maçı biletleri açıklandı

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın Kritik Eyüp maçı ile ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.Başkan Yangın Maçta kapalı tribün 5tl açık ise 3 tl olacağını belirtti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.03.2014 13:18:05 26 0
Eyüp Maçı biletleri açıklandı
”Sayın sporseverler çok değerli Pazarspor taraftarları, Geçen yıl büyük bir kararlılık ve inançla yeniden yükseldiğimiz Spor Toto 2. ligde ilk yılımız inişli çıkışlı bir süreçten geçse de bugün itibarı ile yeniden üst sıralara yükselmek adına yapılacak hamlelerin haftalarına girdik.
 
Son iki maçı kaybederek ligin ikinci yarısında ilk kez puansız iki hafta geçirdik. Bu iki haftadan herkesin alacağı dersler olmakla birlikte en büyük görev tabi ki hocalarımıza ve sporcularımıza düşüyor. Ligin ikinci yarısındaki çıkışlarını yeniden  yakalamak adına 29 Mart cumartesi günü saat 14.30 da stadımızda oynayacağımız Eyüpspor maçı herkes içi büyük önem taşımaktadır. İnanıyorum ki hocalarımız ve sporcularımız bu hafta gösterecekleri performansla bir anlamda ligde kalıcı olma adına rakibimiz geçecekleri gibi kalan haftalarda alacakları sonuçlarla da ligi bitirebileceğimiz en üst sırada bitirme motivasyonumuzun en üst düzeyde olduğunu göstereceklerdir” dedi
 
Başkan Yangın daha sonra ise ”Bu hafta sonu seçim dolayısı ile cumartesi günü oynanacak maça taraftarlarımızın yoğun ilgisini bekliyoruz. Onlarsız bir kişi eksiğiz, hem maça gelerek hem de tribün desteği vererek Pazarspor’a olan güvenimizi ve inancımızı sporcularımıza iletmenizi bekliyorum. Bu noktada geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında bilet fiyatlarını 10,- TL yapılması ile ilgili açıklamada bulunmak ihtiyacı doğmuştur. Hatırlatacağınız gibi ligin ilk yarısında Ankara 19 Mayıs stadında oynanan maçta Pazarspor seyircilerine ayrılan bölümdeki maç bileti normalde 5,-Tl iken 20 TL yapılmak istenmiş ve çabalarımızın sonucu 10 TL ye düşürülebilmişti. Ancak kendilerine Pazardaki maçta da aynı uygulamanın tarafımızdan yapılacağı hatırlatılmış idi. Doğal olarak karşılıklı anlayışı çerçevesin de bizlerde sahamızdaki maçta tüm biletleri 10 TL yaparak bir duruş sergiledik. Bu konuda eleştiriler aldık ama açıkladığımız nedenlerden dolayı sizlerden anlayış beklediğimiz belirttik. Bu artışın telafisi olarak da kalan 4 maçımızda kapalı tribün giriş bileti 5 TL  maraton tribün giriş bileti 3 TL olarak uygulanacaktır. Bir anlamda Ankaragücü maçında fazladan ödenen bedeli sizlere kalan maçlarda iade etmiş olacağız. Tekrar anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ediyor Cumartesi günü Mavilerimizi desteklemeye hepinizi stadımıza davet ediyorum.
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı