EREN 'YENEMİYORSAK YENİLMEMELİYİZ'

Rize'deki hazırlıklarını yarın tamamlayacak olan Çaykur Rizespor kafilesi Trabzon'dan uçakla İstanbul'a oradan da karayolu ile Bursa'ya geçerek kampa girecek.

PAZARSPOR-RİZESPOR 18.02.2014 15:48:59 12 0
EREN
Süper Lig'de 21 Şubat Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana, tedavisi için Almanya'da bulunan Engin Baytar, ülkesinin milli takımına giden Goodfrey Oboabona katılmadı. Sakatlığı devam eden Hurşut Meriç ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kondisyona yönelik çalıştı. Antrenmanın son bölümünde 3 gruba ayrılan oyuncular, taktik ağırlıklı maç yaptı. Tütüneker, idman öncesi Sercan Kaya ile bir süre özel görüştü.

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Eren Albayrak, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında Ali Adnan'ın cezası nedeniyle Kayseri Erciyesspor maçında sol bek olarak görev yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

'VERİLEN ŞANSI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞTIM'
'Bana verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Hazırlık maçlarında da sol bek olarak oynamıştım. Hocamın verdiği şans doğrultusunda söylediklerini yapmaya çalıştım. İlk maçta tedirgindim ama Gaziantespor maçında daha iyi şeyler yapmaya çalıştım. Sol önde oynuyordum, şimdi geride oynuyorum. Benim için zor olmadı.'

'YENEMİYORSAK YENİLMEMELİYİZ'
Gaziantepspor maçında alınan galibiyetin önemli olduğunu ifade eden Eren Albayrak, 'Bizim için bir başlangıç oldu ama Bursaspor maçı çok daha zor olacak. Bursaspor deplasmanında bizim için en kötü sonuç beraberlik olmalı. Yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Bizim kazandığımız haftada rakiplerimizin de kazanması işlerin zorluğunu gösteriyor' dedi.


Rize'deki hazırlıklarını yarın tamamlayacak olan Çaykur Rizespor kafilesi Trabzon'dan uçakla İstanbul'a oradan da karayolu ile Bursa'ya geçerek kampa girecek. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı